Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Grød, mos og puré

Grød, mos og puré kan fremstilles af næsten alle former for korn, frugt eller grøntsager. Anvendelses mulighederne er ligeledes mange.
Sortér efter
24 produkter
Sortér efter
Grundlæggende består grød, mos og puré af en eller flere råvarer der ved opvarmning og bearbejdning får en cremet konsistens. Da råvaren opvarmes og henkoges opnår man en konservering der giver mulighed for at forlænge holdbarheden. Grød og mos bliver ofte en del af babyens ernæring allerede fra ca. 6 måneders alderen. Helsam’s sortiment i børnemad, mos og grød omfatter også glutenfri produkter i biodynamisk/demeter kvalitet. Til grød bruges f.eks. ris, havre, hirse, spelt, boghvede m.v. Til mos anvendes bl.a. mango, æbler, banan, blåbær, abrikos, pære, ærter, broccoli, pastinak, bønner, fersken, gulerødder, jordbær, hindbær, squash, svesker og spinat. Råvarerne kan anvendes enkeltvis eller i et mix alt efter hvilken smagsvariant der ønskes.