Koldpresset, raffineret (bleget) olie presset fra skalfrie frø fra olieplanten (Ricinus communis). Meget holdbar pga. indholdet af den specielle fedtsyre, ricinolsyre. Ricinusolie har et naturligt indhold af antiinflammatoriske phytosteroler og virker udglattende, idet den øger hudens fugtniveau. Fed olie, der absorberes langsomt af huden. Velegnet til alle hudtyper. Olien er især egnet til produkter, hvor olien skal blive på hudens overflade, eksempelvis massageolier og renseprodukter. INCI: Ricinus Communis Oil. Indhold: 100 ml Varenummer: 15392 Status: På lagerLeverandør: Urtegaarden ApS
Husk at du kan få GRATIS levering i din lokale helsekostbutik, klik på Køb fragtfri knappen for at bestille
Pris: 49,00 kr.
Du har valgt at afhente dine varer fragtfrit i din lokale helsekostbutik.
Når du har valgt din lokale helsekostbutik kan du handle videre...
Vælg din nærmeste helsekostbutik ved at indtaste dit postnummer elle vælge en butik fra listen og trykke på "OK":