Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Mandelmuffins med æble og kanel

Opskrift på mandelmuffins med æble og kanel

MandelmuffinsAntal: 6 stk

Dej:
  • 100 g havregryn
  • 100 g mandelmel
  • 1 nip salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1-2 tsk stødt kanel
  • 4 spsk kokosolie
  • 1 æg
  • 2 dl mandelmælk
  • 1 moden banan
  • 1 æble, revet

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 200°C. 
  2. Rør havregryn, mandelmel, salt, bagepulver og kanel sammen i en skål. 
  3. Pisk kokosolie, æg og mælk sammen i en anden skål. 
  4. Rør de tørre og de våde ingredienser sammen til en dej. 
  5. Mos bananen og rør den i dejen sammen med revet æble. 
  6. Fordel dejen i muffinforme af papir.
  7. Bag kagerne i ovnen ved 200°C i ca. 30-35 minutter, til de er gennembagte. 
  8. Lad kagerne køle helt af inden servering. 
  9. Stil dem gerne på køl i ca. 30 minutter, så de får en mere fast konsistens. 
  10. Inden servering toppes kagerne med en skefuld drænet yoghurt, ristede mandelflager og et drys flormelis.

   Kilde: Ditte Ingemann. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Sortér efter