Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Rosinboller med FiberHUSK

Opskrift på rosinboller med bl.a. FiberHusk

Fiberhusk rosinbollerIngredienser:

  • 4 æg
  • 1 dl kokosmælk
  • 30 gram smeltet smør
  • 1/4 dl FiberHUSK®
  • 3/4 dl mandelmel (fra Funktionel mad)
  • 4 spsk. sukrin
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 dl rosiner

Fremgangsmåde:

  1. De våde ingredienser blendes eller piskes, hvorefter de tørre blandes og røres i. Rosinerne røres i til sidst.
  2. Dejen hviler 10 minutter, så fibrene får mulighed for at suge væske til sig. Hvis dejen er for våd til at kunne formes til boller, tilsættes lidt ekstra mandelmel.
  3. Der formes 6 boller, der trykkes lidt flade, pensles med æg eller smeltet smør.
  4. Rosinbollerne bages ved 200 grader i cirka 15 minutter.


Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus.

Få mere inspiration på www.lowcarb.dk. Her kan du også læse mere om Tatjanas kogebog ”Low carb lækkerier – nye opskrifter uden mel og sukker”.

Få opskriften i en flot PDF-fil HER.

Sortér efter