Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri kammerjunker

Lækre med masser af fibre og proteiner

Ingredienser:

  • 1 Pose Brødklapper Neutral
  • 100 g rørsukker
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1½ tsk vaniljesukker
  • 1½ tsk kardemomme
  • ½ tsk salt
  • 1 dl fløde
  • 3 æg
  • 3 spsk olie

Sådan gør du.. 

Brødklapper blandingen blendes til en halv grov mel, blandes med alle tørre ingredienser, øvrige ingredienser tilsættes og hele røres godt sammen. Tril kugler eller sættes på med 2 teskeer, størrelse som små valnødder, sættes på bageplade med bagepapir

Forbages 15 min varmluft ovn 170 grader.

Kammerjunkerne tages ud af ovnen, halveres med god savkniv, sættes tilbage på bagerist eller bageplade (der er nok til 2 plader)

Kammerjunkerne sættes ind i den varme ovn igen (170 grader varmluft) og færdigbages 7- 8 min. Sluk ovnen og lad kammerjunkerne få hele eftervarmen med ovnlågen på klem.

Opbevares i kagedåse med tætsluttede låg.

Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack


Se alle vores glutenfri produkter her

Sortér efter