Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri tortilla wraps

Lækker sprøde glutenfri tortillas med ost og salat eller prøv din egen favorit fyld

Glutenfri tortillaIngredienser:

  • 200 g blomkåls buketter
  • 100 g selleri
  • 1 dl. Naturlic fiber, Neutral (16 g)
  • 2 spsk oregano
  • ½ tsk salt
  • 90 g ost
  • 1½ æg
  • 3 spsk olivenolie

Fyld:  100 g pikant smøreost og lidt salat.

Sådan gør du.. 

Blomkål, selleri og ost blendes til en grynet blanding, tilsæt Naturlic fiber og øvrige ingredienser. Røres sammen til en grød/dej, lad blandingen hvile 5 min.  

Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Halvdejen af blandingen rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir til en firkant som bagepladens størrelse, gentag ved 2. plade, hver bagepapir med den tynde udrullede dej/grød sættes på bageplade, begge plader bages i den varme ovn ca. 12 min. til de er gyldne.

Tortillaerne tages ud af ovnen, køle lidt af, hver tortilla smøres et tyndt lag pikant ost og drysses med lidt salat. Tortillaerne rulles fast, skæres over midt på eller i passende stykker.

Super nem og lækker glutenfrie tortilla - den sunde af slagsen. Gem også lidt til madpakken.

Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack

Se alle vores glutenfri produkter her

Sortér efter