Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri rugbrød med quinoa

Opskrift på rugbrød med quinoa - helt uden gluten

Glutenfri rugbrød1. stk. lille brød (1/2 rugbrød)

Ingredienser:

  • 100 gr. groft majsmel
  • 50 gr. quinoaflager
  • 50 gr. solsikkekerner
  • 2 dl. kogende vand
  • 2,5 dl. vand
  • 2,5 dl. kærnemælk
  • (eller vand, mælk etc.)
  • 500 gr. glutenfrit Doves Farm
  • hvidt brødmel
  • 2 spsk. OrgraN Glutenfri Gluten (GFG)
  • 1 spsk. Carob - måske mere alt efter hvilken farve der ønskes
  • 1 tsk salt.
  • 1 tsk. sukker
  • 14 gr. Doves Farm tørgær

Fremgangsmåde:

  1. Bland groft majsmel, quinoaflager og solsikkekerner i røreskålen. 
  2. Tilsæt 2 dl kogende vand. 
  3. Lad blandingen stå i ca. 5 min.
  4. Tilsæt vand, kærnemælk, salt, sukker.
  5. Bland mel, carob med Glutenfri Gluten og tørgær, og tilsæt den til blandingen.
  6. Røres på maskine i ca. 5-10 min.
  7. Fordel dejen i en smurt form eller en form foret med bagepapir, og lad  brødet hæve lunt og tildækket i ca. 1 time.
  8. Bag ca. 40 min. i varm ovn ved 200 grader - IKKE varmluft!
  9. Tag brødet ud af formen, og dæk med et rent viskestykke. Lad brødet afkøle helt, inden du skærer det i skiver.

Se alle vores glutenfri produkter her

Sortér efter