Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Ris à la mande

Opskrift på klassisk ris à la mande

Ris a la mande

Til 6 personer

Ingredienser:

  • 1½ dl risengryn
  • 1 l rismælk
  • ¼ tsk salt
  • 1 vaniljestang
  • Rørsukker
  • 1½ dl mandelfløde
  • Evt. smuttede, hakkede mandler

Fremgangsmåde:

  1. Skrab kornene fra vaniljestangen ud, og bland med en smule sukker. 
  2. Kog rismælk, risengryn, salt, vaniljekorn og den tomme vaniljestang ved lav varme i ca. 45 min., til risengrynene er færdigkogte. Rør jævnligt i grøden for at sikre, at den ikke brænder på. Tilsæt mandelfløde de sidste 5 min. af kogetiden. 
  3. Lad ris a la manden blive kold. 
  4. Tilsæt smuttede, hakkede mandler. 
  5. Smag til med sukker og vanilje.
Sortér efter