Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Azukibønne salat

Prøv Trine Vesteraas opskrift på azukibønne salat

Azukibønne salatTil 4 personer

Ingredienser:

400 g. kogte azukibønner

  • 1 stor gulerod groft revet
  • 1 porre i tynde ringe
  • 15 - 20 soltørrede tomater
  • ½ salathoved eller ca. ½ -3/4 bakke babyleaves
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 ½ spsk. tamari
  • lidt peber
  • masser af friske krydderurter f.eks. koriander og persille
  • 2-3 spsk. sorte sesam til drys

Fremgangsmåde:

  1. Hæld kogende vand over de soltørrede tomater, og lad dem trække ca. ½ time til de bliver bløde.
  2. Hæld vandet fra og pres tomaterne fri fra væde. Blend soltørrede tomater, olie, tamari og peber til tomaterne er nogenlunde findelt. 
  3. Vend azukibønnerne sammen med tomat-dressingen. 
  4. Lad gerne blandingen trække lidt. 
  5. Vask og slyng salaten tør i en salatslynge, og kom salaten på et fad. 
  6. Kom azukibønner, revet gulerod og fintsnittet porre ovenpå. 
  7. Drys med sorte sesam og friske krydderurter som koriander og persille.

 Hent opskriften som PDF-fil HER.

Opskriften er venligst leveret af: Trine Vesteraa - www.trinevesteraa.dk.

Sortér efter