Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Salat med sprødstegt Nuttolene

Prøv denne skønne salat med sprødstegt Nuttolene - af Trine Vesteraa

Til 2 personer

Ingredienser:
  • 2 håndfulde salat efter smag
  • 6 soltørrede tomater i olivenolie
  • 4 kogte afkølede kartofler
  • 3 skiver Nuttolene (ca. 1 cm. tykke)
  • 3 spsk. ristede græskarkerner
  • 2 spsk. økologisk mayonnaise
  • 3 spsk. mandelfløde
  • ½ tsk. æblecider-eddike
  • salt, peber
  • 3 spsk. blandede hakkede krydderurter fx purløg, persille og basilikum
Sådan gør du:
  1. Vask salaten, og kør den tør i en salatslynge. 
  2. Skær Nuttolene i strimler eller tern, og steg dem gyldne i kokosolie - lad dem køle af. 
  3. Rist græskarkernerne i lidt kokosolie, og drys med salt. 
  4. De er færdige, når de begynder at poppe - lad dem køle af. 
  5. Skær kartofler i tern og soltørrede tomater i strimler. 
  6. Anret det hele i en skål eller på et fad.
  7. Rør mayonnaise, mandelfløde, æblecider-eddike og krydderurter sammen til dressing - smag til med salt og peber.
  8. Kom lidt dressing oven på salaten, eller server den ved siden af.

Opskriften er venligst leveret af: Trine Vesteraa - www.trinevesteraa.dk.
Sortér efter