Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Rosenrod

Hvad kan rosenrod gøre for dig? Med rosenrod virkning kan du blive mere energisk, frisk og oplagt i din hverdag. Læs mere om dette her.

Rosenrod

 

Har du tendens til at bruge meget af dagen på at gabe? Og er det ofte efterfulgt af følelsen af, at du ikke har overskud til at kunne fungere optimalt resten af dagen? Du føler dig måske ikke oplagt, når du møder på arbejde, eller har svært ved at holde sammen på dig selv, når du når til aftensmaden? 

Higer du efter en hverdag, hvor du ikke skal føle dig begrænset i form af, hvor meget du kan præstere på arbejdspladsen eller i hjemmet? Eller har du efter en lang sygdomsperiode mærket efterfølgerne på kroppen og savner at kunne få alle døgnets 24 timer til at hænge ordentligt sammen? 

Kan du genkende dig selv i disse eller lignende scenarier, så kan rosenrod hjælpe dig på vej og give dig en bedre helhedsoplevelse af din egen hverdag. Du kan følge med her, hvis du ønsker at høre, hvad rosenrod er, og hvad produktet kan gøre for dig. 

 

Hvad er rosenrod? 

Rosenrod er et produkt, der blandt andet stammer fra selve roden af planten, Rhodiola rosea. Præparatet består af glykosidiske fenylpropanoider heriblandt salidrosid og rosavin. Selve navnet kommer fra at roden fra planten dufter af roser, når den er helt frisk. 

Planten er effektiv, når det kommer til dets rige indhold af stoffer, der kan have positiv indvirkning på mennesker. 

Midlet indeholder blandt andet et stof, som kaldes adaptogener. I nogle specifikke planter findes dette stof, som har en effekt påvirkning på menneskers velvære og tilstand. Det er meget forskelligt, hvordan disse stoffer agerer og påvirker kroppen, hvorfor det er væsentligt at være sikker på, hvilket produkt du bruger til de gener eller udfordringer, som du kan have, når du leder efter et naturlægemiddel. 

Rosenrod betragtes som et legitimt naturlægemiddel og kan være med til at skabe en bedre livskvalitet. 

 

Hvorfor skal jeg anvende rosenrod? 

Har du lige været syg i en længere periode, eller oplever du generel træthed i løbet af din dag? Så bør du overveje at bruge rosenrod som naturlægemiddel, hvis du står med en af disse som din primære udfordring. Det kan hjælpe din krops energiniveau til at finde en mere optimal og bedre balancegang. 

Du kan her få et indblik i, hvorfor du bør anvende rosenrod, og hvilke kvaliteter som rosenrod har at byde på. 

Øge energiniveauet 

Rosenrod kan hjælpe dig i perioder, hvor du er træt, eller hvis du befinder dig i en rekonvalescensperiode, da præparatets indhold kan hjælpe kroppen med at opretholde et optimalt energiniveau. Du kan finde de bedste produkter, der hjælper med at øge dit energiniveau hos os. 

Den optimale balancegang 

Ved hjælp af adaptogenerne i rosenrod kan alt det negative og dårlige for kroppen blive holdt på afstand og dermed skabe en mere harmonisk balance for kroppen. Det er blandt andet i forhold til stress, depression og andre lignende tilstande, at rosenrod kan være behjælpelig, når nerverne er på overarbejde. 

Præstationsevnen 

Naturlægemidlet har ydermere egenskaber til at påvirke kroppens yde- og koncentrationsevne. En af rosenrods virkninger kan altså være positive i form af at du vil kunne koncentrere dig nemmere, hvorfor det også vil spille en rolle i forhold til helheden af dine præstationer. 

Forbedring af humør 

Serotonin, dopamin og norepinefrin er alle stoffer, som vi har brug for at producere som mennesker. Det er aktive stoffer, der er med til at forbedre vores livskvalitet i form af at skabe et generelt bedre humør. 

Når vi har et mere positivt humør, så betyder det automatisk mere overskud, energi, balance og overblik i hverdagen. Og på trods af at dette ikke er videnskabelige bevist, så kan naturlægemidlet hjælpe din hjerne på vej i form af flere af disse stoffer. 

Du kan læse mere om produkter mod nedtrykthed og modløshed her. De vil kunne forøge din livskvalitet. 

 

Hvordan skal rosenrod indtages? 

Mængden af indtagelsen kan være meget forskellig fra person til person. Dine udfordringer er ikke nødvendigvis de samme som naboen, og man kan for eksempel døje med stress eller depression i en høj, moderat eller mild form. 

Dette betyder også at intensiteten af den fysiske eller mentale udfordring, som du oplever, har altafgørende betydning for den nødvendige dosis. Ydermere kan ens størrelse også have overvejende betydning for, hvor meget man bør indtage. 

Det er altså meget individuelt, om man behøver en mindre eller stor mængde af rosenrod for at nå den ønskede effekt. 

 

Hvad skal jeg være opmærksom på ved indtagelse af rosenrod? 

Der er endnu ikke påvist nogle bivirkninger af rosenrod. Dette er et naturligt præparat, som bliver behandlet under naturlige processer, hvorfor der netop ikke bør være nogle bivirkninger ved indtagelse af produktet. 

Er du i tvivl om du bør indtage naturlægemidlet, så kan det være smart at forhøre sig hos egen læge eller hos Helsam. Her kan du naturligvis også finde vores brede og store sortiment af mange andre naturlægemidler
Vis som