Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Artikler

Fascineret af Food State™?

Hjælp din krop med at optage og udnytte kosttilskud bedre

I en travl og presset hverdag kan det være svært at få dækket kroppens fulde behov for vitaminer og mineraler. Vi er især blevet vant til, at fødevarebutikkerne bugner med forarbejdet mad, hvor næringsværdien ikke er noget at råbe hurra for. Netop derfor er der mange, der supplerer den daglige kost med kosttilskud. Disse findes i et væld af forskellige formater: kapsler, tabletter, flydende etc. Men hvorfor vælge nogle kosttilskud frem for andre?

Nogle vælger deres kosttilskud ud fra et økonomisk perspektiv, mens andre udvælger ud fra principper omkring f.eks. økologi, veganisme, bæredygtighed eller kvalitet. Men hvordan adskiller Food State™-tilskuddene sig fra mængden? Skal svaret formuleres med ét ord, er det: optagelse.

Kroppen genkender lettere tilskuddet
Vores kroppe er skabt til at optage vitaminer og mineraler gennem den daglige kost, hvor disse altid er bundet til andre næringsstoffer. Det vil sige, at man ikke naturligt vil kunne finde vitaminer og mineraler i en isoleret form.

De plantebaserede Food State-tilskud er sammensat på en måde, der imiterer almindelige fødevarer og føden, som den findes i naturen. Det betyder, at vores kroppe lettere kan genkende næringsstofferne og derfor lettere optage og fordøje disse. Du får derfor fuld valuta for dine kosttilskud, da de udnyttes helt optimalt.

Ikke udelukkende vitaminer og mineraler
Når du vælger et Food State-kosttilskud med de vitaminer og/eller mineraler du har behov for, vil det ikke udelukkende være det, du får. Kosttilskuddene indeholder nemlig også enzymer og næringsstoffer, som eksempelvis fedtstoffer, kulhydrater og proteiner. Det er nemlig på denne måde, at kosttilskuddene imiterer de almindelige fødevarer og derved gør sig lettere genkendelige for kroppen. Food State™-kosttilskud er på den måde effektive, men milde på samme tid.

3 hurtige om Food State

  1. Lettere at optage
  2. Udnyttes optimalt
  3. Kombineres med andre næringsstoffer

 

 

 

Sortér efter