Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Artikler

Graviditetspude

Med en graviditetspude kan du nemt og hurtigt aflaste kroppen. I løbet af dagen bliver kroppen øm og om natten kan det være svært at finde en behagelig sovestilling. Alt dette hjælper en graviditetspude mod. Læs mere om graviditetspuder her.

Graviditetspude

 

Hvad er en graviditetspude?

Er du gravid? Så er en graviditetspude et fantastisk aflastende hjælpemiddel til dig og din mave. De sidste måneder af en graviditet hvor maven er størst, er for de fleste utroligt hård både fysisk og psykisk. Med en graviditetspude kan du på en nem og behagelig måde, aflaste kroppen så din graviditet bliver lidt mere udholdelig. En graviditetspude er stor og formet sådan at du kan ligge lige netop sådan, så du og din mave aflastes bedst muligt. Graviditetspuder kaldes også for lejringspude, men er helt det samme. 

 

Hvad er en graviditetspude godt for?

En graviditetspude er godt for mange ting i forbindelse med graviditeten. Bækkensmerter, rygsmerter og muskelsmerter er blot nogle af de smerter du kan opleve under graviditeten. Når du har mulighed for det, er det derfor meget vigtigt, at du sørger for at slappe af og lade din krop hvile så du ikke overbelaster den. Under din hvile er graviditetspuden både behagelig og effektiv. 

Alt efter hvordan du bruger din graviditetspude, kan du få støtte til mave, ryg, nakke, hoved, hofter, ben og ankler. Faktisk hele kroppen kan blive støttet af og har godt af graviditetspuden. Undgå ømme muskler og led når du hviler dig med en pude specielt udviklet til gravide. 

 

Sådan bruger du en graviditetspude

Du kan bruge en graviditetspude lige som du ønsker – det er næsten kun fantasien som sætter grænser. Brug graviditetspuden i sengen, i sofaen, i stolen, på gulvet eller et helt andet sted. Læg dig i sengen og lad graviditetspuden aflaste de områder af kroppen, som har allermest brug for det. Når du bruger en graviditetspude vil du opleve, at du får mere overskud, da smerter og ømhed lindres. Du vil også opleve at din nattesøvn bliver bedre, da du ikke i samme grad vågner og er nødt til at vende og dreje dig. 

 

Forskel på graviditetspude og ammepude

En ammepude er mindre end en graviditetspude og er udviklet til at give dig støtte under amningen. Ammepuden giver god støtte når du ammer, så du ubesværet kan sidde med baby i dine arme. Puden ligges på den side hvor du ammer og giver dermed støtte til armen så du ikke spænder i hele kroppen. Når du skal amme mange gange dagligt, kan du hurtigt blive øm og få muskelsmerter, men med ammepuden giver du kroppen lov til at slappe mere af.

 

Graviditetspude fra Yourcare

Yourcare graviditetspude er en behagelig pude med aftageligt og vaskbart betræk. Stoffet er 100 % bomuld og fyldet består af bløde kuglefibre, som lader dig forme din pude lige som du ønsker. Graviditetspuden fra Yourcare er blød og smyger sig til kroppen, hvormed du får støtte alle de steder du behøver. Efter din graviditet kan du stadig bruge graviditetspuden når du skal slappe af. Der er uanede muligheder for brug af puden.

 

Find din nye graviditetspude hos Helsam

Hos Helsam forhandler vi både graviditetspuder og ammepuder, så du kan aflaste din krop mest muligt under graviditeten og amning. Forebyg og lindr muskel-, ryg- og lændesmerter med en graviditetspude allerede i dag. 

Du kan se hele udvalget af vores graviditets- og ammepuder her på helsam.dk. Bestiller du online, kan du få din ordre leveret fragtfrit til din nærmeste Helsam-butik. Har du spørgsmål til din nye pude, hjælper vores rare personale dig gerne. Vi står altid klar i butikkerne til at give dig råd og personlig vejledning i forbindelse med dit køb.

Sortér efter