Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Artikler

Væk i morgen

Væk i morgen er et sugetabletter som lindrer irriteret svælg og hals. Men hvad indeholder Væk i morgen og hvordan virker de? Læs mere her.

Væk i morgen

 

Hvad er Væk i morgen?

Væk i morgen er halstabletter med indhold af naturlige ingredienser. Halstabletterne er kendte af mange og har mange år på bagen. Væk i morgen produceres i Danmark og kan købes i mange butikker landet over – selvfølgelig også på helsam.dk og i vores butikker. 

Væk i morgen er et kosttilskud i form af en sugetablet som let smelter i munden, hvor den derefter har en lindrende virkning i halsen. Hver pakke indeholder 20 sugetabletter med den valgte smag. Husk, at et kosttilskud altid kun bør fungere som et supplement til en ellers sund og varieret kost. 

 

Hvad indeholder Væk i morgen?

Væk i morgen indeholder primært colostrum og lysozym, to animalske ingredienser som stammer fra henholdsvis køer og høns. Colostrum er nemlig overskydende råmælk, mens lysozym er et enzym fra æggehvider. Det særlige ved de to ingredienser er, at colostrum er rig på næringsstoffer og antistoffer, mens enzymet lysozym spalter polysakkarider – en række af lange sukkerstof kæder.

Sidst, men ikke mindst, findes Væk i morgen i fire forskellige smagsvarianter: pebermynte, citron, solbær/mint og lakrids/karamel.

Vær opmærksom på, at Væk i morgen indeholder en mindre del laktose. Det er især relevant hvis du er intolerant overfor laktose.  

 

Hvad er Væk i morgen godt for?

Væk i morgen halstabletterne giver hurtig lindring af irritation i både svælg og hals. Du kan derfor også bruge Væk i morgen tabletterne i forbindelse med en forkølelse, hvor irriteret hals ofte er et af symptomerne. Prøv Væk i morgen hvis du døjer med tør hoste om natten, på den måde kan du forhåbentligt lindre hosten og dermed få en god nats søvn.

 

Virker Væk i morgen?

For rigtigt mange virker det at tage Væk i morgen halstabletterne, hvis halsen opleves irriteret. For nogle virker Væk i morgen allerede efter et par halstabletter, mens andre først oplever virkning efter flere. Husk på, at Væk i morgen er et kosttilskud. Der er derfor ingen videnskabelig evidens for, at Væk i morgen har en virkning. Det betyder også, at nogle slet ikke vil mærke en forskel andet end at sugetabletterne lindrer hals og svælg. 

 

Hvem kan bruge Væk i morgen?

Voksne og børn over 1 år kan tage Væk i morgen halstabletterne. Den maksimale daglige dosis for voksne er 20 tabletter dagligt. Er du gravid bør du kun tage Væk i morgen, efter aftale med din læge. Sørg for at opbevare Væk i morgen halstabletterne utilgængeligt for mindre børn.

 

Hvorfor får man ondt i halsen?

Der kan være rigtigt mange årsager til at man får ondt i halsen. Oftest er årsagen til ondt i halsen, virus eller andre bakterier og det er langt fra altid, at en antibiotikakur er nødvendig. Man kan også få ondt i halsen, hvis luften er meget tør, hvis du døjer med mundtørhed eller måske snorker meget om natten. 

Hvis du er i tvivl om du måske har halsbetændelse, er forkølet eller lignende, kan du læse mere i vores artikler: Ondt i halsen, Slim i halsen, Hoste om natten og Hoste med slim.

Sortér efter