Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

PharmoVital: SanoKardio

SanoKardio er udviklet til at understøtte en normal hjertefunktion. Læs mere om SanoKardio fra PharmoVital her.

 

SanoKardio

 

Hjertet – din vigtigste muskel

Vores hjerte er en helt fantastisk muskel, som aldrig holder fri, heller ikke når vi sover. Hjertet gør os i stand til at leve og udføre de ting, som vi hver især holder af f.eks. at spille fodbold, cykle, arbejde i haven, lege med børnene, være sammen med vennerne osv. Men ligesom med alle andre muskler er det vigtig at holde hjertet stærkt og sundt.

 

Vær omsorgsfuld over for dit hjerte

Hjertet skal have kærlighed og omtanke. Sørg for at spise sund mad, drikke vand, lave daglig motion samt få frisk luft og nok søvn. Skær ned på alkoholindtaget og undgå negativ stress og rygning. Tag også gerne et tilskud af det hjertesunde kosttilskud SanoKardio. Du skal blot tage én kapsel dagligt.

 

SanoKardio

SanoKardio er designet til dit hjerte

SanoKardio indeholder et naturligt tomatekstrakt, og hver kapsels indhold svarer til indholdet i 6 tomater. Tomaterne dyrkes i USA under omhyggelig kontrol og opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Tomaterne høstes når de er helt røde, solmodne og fulde af nærringstoffer. Herefter laves tomaterne til ekstrakt og fyldes i kapsler, så alle de gode næringsstoffer bevares.
Ekstraktet indeholder blandt andet naturligt lycopen, beta-caroten, E-vitamin og gode plantestoffer, som tilsammen har en synergistisk virkning. Ekstraktet er tilsat tiamin, som bidrager til en normal hjertefunktion. 

SanoKardio Award

 

SanoKardio er klinisk testet

Virkningen af SanoKardio er dokumenteret ved klinisk og ekstraktspecifik forskning af blandt andre den amerikanske kardiolog Decker Weiss. Effekten af SanoKardio viser sig efter 30 til 90 dage. I 2016 vandt SanoKardio årets pris i kategorien ”Hjertesundhed” i Schweiz.

 

 

Vis som