Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Värn: Mælkesyrebakterier

Læs mere om nyhederne fra Värn®. En række kosttilskud og medicinsk udstyr med indhold af mælkesyrebakterier. Til både hverdag og særlige situationer.

Värn: Mælkesyrebakterier

 

Om Värn® 

Värn® er en serie af målrettede kosttilskud og medicinsk udstyr med mælkesyrebakterier. Serien er udviklet med indsigt i menneskets behov gennem livet, og sortimentet indeholder produkter til hverdagsbrug og produkter som er målrettet specifikke situationer. Mælkesyrebakteriestammerne i hvert produkt er udvalgt med omhu og omtanke for dig, da vi ved, at menneskers sammensætning af bakterier er unik og løbende ændrer sig gennem livet. 

RhinoVärn

 

RhinoVärn® - sæsontilskud + immunsystem* 

RhinoVärn® er et sæsontilskud med mælkesyrebakterier til børn og voksne, som indtages fra februar eller marts måned og bruges gennem foråret og sommerperioden eller som et langtidstilskud hele året rundt*. RhinoVärn® indeholder de specifikke bakteriestammer Lactobacillus Paracasei GMNL- 
32/LP33 og Lactobacillus Paracasei GMNL-133 samt vitamin D. Produktet er fri for gluten, laktose og gelatine.
* Vitamin D bidrager til immunsystemets normale funktion.

AdultVärn

 

AdultVärn® - en naturlig del af din hverdag

AdultVärn® er mælkesyrebakterier til hverdagsbrug, op til 50 år. Produktet indeholder 15 milliarder levende bakterier fordelt på 9 forskellige stammer, som både tilfører lactobacillus- og bifidobakterier til din fordøjelse.  
Produktet er fri for gluten, laktose og gelatine. 

Throat & Ear Värn

 

Throat & EarVärn® - til børn og voksne 

Throat & EarVärn® er baseret på en patenteret formulering, som indeholder bakteriestammen Streptococcus salivarius K12, der forebygger gentagne øvre luftvejsinfektioner, som ondt i halsen, øre- og halsbetændelse samt influenzalignende symptomer. Ved daglig brug af Throat & EarVärn® dannes en beskyttende barriere, som hæfter sig på slimhinderne og modarbejder de dårlige bakterier, der normalt forårsager infektioner i øvre luftveje. 

Throat & EarVärn® fås som sugetabletter eller som pulver med en naturlig smag af jordbær til familiens mindste. 

Vis som