Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Weleda: Cactus Hydrating Facial Care

Læs mere om den nye Cactus Hydrating Facial Care-serie fra Weleda.

 

Weleda siden 1921

Weleda Cactus Facial Care 

Cactus Hydrating Facial Care – ny fugtgivende hudplejeserie fra Weleda.

I februar udvider Weleda sit sortiment af ansigtspleje og lancerer en helt ny fugtgivende hudplejeserie til alle aldre. Hudplejeserien Cactus Hydrating Facial Care består af fire produkter – face mist, face cream, face lotion samt en eye cream, som alle er baseret på et koncentreret figenkaktusekstrakt produceret i Weledas egne laboratorier.


Vejrskifte og tør luft indendørs kan forårsage tørhed, hvilket er en af grundene til, at fugtighedscreme står for en markedsandel på 34 % på verdensplan indenfor hudplejekategorien (kilde: Euromonitor 2019). Weledas nye hudplejeserie Cactus Hydrating Facial Care er specielt udviklet til hud, der har behov for fugt. Serien består af fire produkter - Cactus Hydrating Facial Mist, Cactus 24H Hydrating Cream, Cactus 24H Hydrating Lotion og Cactus Hydrating Eye Gel. 
Seriens hovedingredienser inkluderer Weledas unikke figenkaktusekstrakt og aloe vera juice. Polysakkariderne i ekstraktet binder fugt og fungerer som et netværk af små fugtmagneter og reducerer også TEWL (Transepidermal Water Loss) fra huden, hvilket betyder at hudens fugt bevares.

Serien er dermatologisk testet og indeholder 100 % naturligt certificerede, veganske ingredienser og har en naturlig duft udviklet af Weledas egne parfumør. Duftene består af naturlige æteriske olier fra palmarosa, grøn mandarin og pebermynte.

– Mange mennesker, også jeg selv, får nemt tør hud, især om vinteren. Cactus serien er velegnet til alle aldre og hjælper dig med at føle dig hydreret hele dagen. Derudover fjerner den de fine linjer af tørhed. Efterspørgslen på en effektiv fugtighedsserie med naturlige ingredienser er stor, og Weleda har i lang tid arbejdet på at optimere den naturlige formel, hvilket har resulteret i en helt ny konsistens i forhold til tidligere produkter i vores sortiment, siger Elin Forsythe, certificeret hudterapeut hos Weleda. 

 

Weleda Cactus Facial Mist

Cactus Hydrating Facial Mist 100 ml
Cactus Hydrating Facial Mist er en face mist, der giver et fugtboost og en øjeblikkelig forfriskende følelse, og kan bruges flere gange om dagen. Den indeholder kølende og fugtgivende aloe vera-saft samt koncentreret ekstrakt fra figenkaktus, der giver huden en sund, fugtmættet glød. Aloe vera er afkølende, har en beroligende virkning og en fugtgivende effekt på huden.

Cactus Hydrating Facial Mist indeholder også vegetabilsk fugtighedsgivende glycerin og troldhasselekstrakt, der har en poreopstrammende og beroligende effekt på huden. Den har en naturlig, frisk duft af ægte æteriske olier som forfriskende grøn mandarin og pebermynte i kombination med mild blomstrende palma- rosa. 

 

 

Weleda Cactus Facial Cream

Cactus 24H Hydrating Facial Cream, 30 ml
Den nye ansigtscreme Cactus 24 Hydrating Facial Cream giver øjeblikkelig, intens fugt, og er udviklet til normal til tør hud. Ud over koncentreret figenkaktusekstrakt, kølende aloe vera og sheasmør, indeholder den en base af blødgørende olier såsom babassuolie, solsikkeolie og tidselolie, der alle er olier, der styrker og fugter huden, og gør den silkeblød.

Ansigtscremen er udviklet til normal til tør hud, og fugter huden i 24 timer. Den har en naturlig duft fra ægte æteriske olier af forfriskende grøn mandarin og pebermynte i kombination med mild blomstrende palmarosa. 

 

 

Weleda Cactus Facial LotionCactus 24H Hydrating Facial Lotion, 30 ml
Serien inkluderer også Cactus 24H Hydrating Facial Lotion, som er en fugtgivende, kølende og forfriskende fugtighedslotion udviklet til normal- og kombineret hud. Den indeholder koncentreret ekstrakt fra figenkaktus, rig på fugtgivende polysakkarider og aloe vera-juice og indeholder mere fugt end lipider, hvilket gør, at den fungerer som et glas vand til huden.

Fugtighedscremen giver direkte og intens hydrering og efterlader huden med en frisk og let følelse. Den let absorberende tynde formular har en matterende effekt på hud, der let kan blive skinnende. Duften er frisk og kommer fra æteriske olier fra grøn mandarin, pebermynte og mild blomstrende palmarosa. 

 

 

 

Weleda Cactus Eye Gel

Cactus Hydrating Eye Gel, 10 ml 

Den nye øjengel Cactus Hydrating Eye Gel er en cremet og let absorberende øjengel, der er skånsom mod den sarte hud omkring øjnene.

Med sin silkebløde struktur giver det huden omkring øjnene kølende fugt. Øjencremen påføres let med en metalkugle, der giver en let, afkølende massage- effekt til trætte øjne. Formularen indeholder kølende agurkeekstrakt og aloe vera-juice, der har en beroligende effekt på huden samt Weledas egen koncentrerede ekstrakt af figenkaktus, der er rig på fugtgivende polysakkarider.

 

 

Cactus Hydrating Facial Care-serien kan købes hos: 
Helsam & Helsekostbutikker samt online. For mere information se på www.weleda.dk  

For mere information og fotos i høj opløsning, kontakt:
Lisa Cordsen, Weleda Danmark. E-mail: lisa.cordsen@weleda.se Telefon: 27 60 81 88

 


 

I 2021 fejrer Weleda, at det er 100 år siden virksomheden blev grundlagt. Gennem et helt århundrede har Weleda sat standarden inden for certificeret, naturlig hudpleje. 100- års jubilæet vil blive markeret med flere aktiviteter i løbet af 2021.

Weleda er en hudplejevirksomhed, hvis sortiment udelukkende består af økologisk certificerede produkter. Virksomheden blev grundlagt i 1921 i Schweiz og er blevet udnævnt til en af verdens mest bæredygtige virksomheder inden for hudpleje flere år i træk. Med omhyggeligt udvalgte lægeplanter fra Weledas egne haver og nøje udvalgte samarbejdspartnere skabes naturlig, effektiv hudpleje med gavnlige egenskaber for din huds sundhed. Produkterne er inspireret af naturens og kroppens egen evne til at regenerere, hjælpe og reparere sig selv.

Vis som

Andre populære Weleda produkter