Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Hair Volume

Hair Volume fra New Nordic kan i år fejre 10 år på markedet. Derfor kan du nu finde en helt unik Hair Volume jubilæumspakke. Læs mere her.

Hair Volume 10 års jubilæum

 

Hair Volume fylder 10 år

New Nordic er kendt for sin ekspertise indenfor urtekosttilskud og skønhedsprodukter, alt sammen baseret på videnskabelige studier. Siden 2011 har Hair Volume været utroligt populær blandt kvinder og mænd, og har hjulpet mange til at få deres naturligt smukke, sunde og fyldige hår tilbage. Hair Volume indeholder bl.a. procyanidin B2 – et plantestof fra æbleekstrakt. Procyanidin B2 bidrager til at fremme hårvæksten, samtidig med at andre nøje udvalgte vitaminer og urter giver næring til hovedbunden og hårsækkene. 

I år er det året, hvor Hair Volume fylder 10 år! For at markere den store dag, kan du i en begrænset periode finde den helt særlige Hair Volume jubilæumspakke – en pakke med mere indhold og til en fantastisk pris.

Hair Volume jubilæumspakke

 

Hair Volume jubilæumspakken

Den nye Hair Volume jubilæumspakke indeholder 90 tabletter + 30 ekstra. Det betyder, at du får Hair Volume til hele fire måneders forbrug – i én pakke. Husk, at jubilæumspakken er helt unik og eksklusiv i forbindelse med Hair Volumes 10-års jubilæum.

 

Styrk dit hår – indefra og udefra

Hair Volume er udviklet på baggrund af en holistisk tilgang, nemlig at pleje håret indefra og udefra. Derfor finder du i dag både de velkendte Hair Volume tabletter der nærer håret indefra, men også shampoo, balsam og serum, som plejer håret udefra. Denne måde at pleje håret på, kalder New Nordic for Beauty in & out – en fantastisk skønhedsbehandling der giver ekstraordinære resultater.

Derfor kan du nu få en komplet løsning, når du ønsker et sundt, lækkert og fyldigt hår: tabletter, shampoo, balsam og serum.

 

Hair Volume produkter

 
Sortér efter