Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Artikler

Hjemmespa med infrarød sauna

Infrarød sauna, ansigtsmaske og duftlys. Tag en timeout fra hverdagen med din egen hjemmespa.

Radiant Health sauna

 

Cocooning

I 1981 introducerede trendforskeren Faith Popcorn begrebet cocooning, en beskrivelse af menneskers adfærd i kriser. Kort fortalt, at folk søger tryghed og sikkerhed i deres hjem og prioriterer hygge derhjemme når farerne truer udenfor.  

De seneste år er cocooning også blevet brugt til at beskrive millenniums-generationen med mottoet «staying at home is the new going out». Den digitale verden har trukket unge mennesker ind, hvor de tilbringer tid sammen, hver for sig, på internettet – i modsætning til tidligere generationer. Nu er vi der, alle sammen. 

Corona-pandemien har, som ved tidligere kriser i historien, ført til en opblomstring af cocooning, hvor centrum for vores aktiviteter er i vores hjem. Vi flytter udendørsaktiviteterne ind. Selvom vi så småt får den normale hverdag tilbage, er mange ny aktiviteter kommet for at blive.

SaunaboomRadiant Health infrarød sauna hjemme

Grundlæggeren bag Radiant Health, Siw Hansson Kaulbach, har oplevet et

opsving i salget af infrarøde varmeprodukter i 2020 og gennem 2021. 

– Udviklingen fra jeg startede har været enorm, især de to sidste år, og efter nedlukningen af samfundet er salget eksploderet. Jeg får tilbagemeldinger om at hjemmeløsningerne, som jeg tilbyder, er kærkomne. 

At flytte spa- og wellness-aktiviteter hjem ser ud til at være stigende tendens. 

– Det er utroligt dejligt at mine produkter generelt kan bidrage til trivsel, bedre sundhed og mere hygge i hjemmet, hvilket var en af grundene til, at jeg startede virksomheden op i første omgang. Men det føles ekstra godt at varmeprodukterne også kan bidrage positivt i denne anderledes tid vi lever i.  

Radiant Healths bestseller er – og har siden opstarten været – Portabel Infrarød Sauna Basic.

– Kunderne elsker saunaen. I saunaen kan du sidde i din egen stue og se tv eller have et hjemmekontor mens varmen øger dit stofskifte, giver dig smertelindring og en reel detox.  

 

Saunatæppe og yogamåtte

Andre produkter, som har haft et boom i år, er det infrarøde saunatæppe og den infrarøde yogamåtte.

Saunatæppet har terapeutiske sten indsyet, hvilket betyder at varmen trænger ekstra dybt ind i kroppen, siger Siw, og tilføjer at Radiant Health har forskellige infrarøde varmeprodukter i sortimentet tilpasset forskellige ønsker og behov. Hun taler entusiastisk om den infrarøde yogamåtte, som Radiant Health inddrog i sortimentet sidste år.  

– Yoga er kendt for at give en blød, smidig og stærk krop – og et roligt sind. Når du kombinerer yoga med infrarød varme, hjælper varmen med at åbne kroppen op. Sener, muskler og bindevæv blødgøres. Varmen øger mobiliteten. Kunderne fortæller mig, at de kan lide at bruge yogamåtten til yin- og restorativ yoga, samt til meditation, hvor de kan nyde den lune, gode varme fra underlaget ind mod kroppen. Måtten giver en bedre træningseffekt, samtidig med at den bidrager til en dyb og dejlig hvile, når du har brug for det.

Hjemmespa

Af indlysende årsager, bruger Siw alle Radiant Healths produkter selv. Ikke kun for at teste dem, men også fordi hun har brug for det.

– Jeg har udstyret mig med en hjemmespa, hvor jeg prøver at tage en 30 minutters timeout hver dag. Jeg bliver så glad, når jeg let kan hoppe lige ind i min egen spaafdeling. Ofte om aftenen, for så sover jeg ekstra godt. Hvis turen ikke går til træningscenteret eller vejret ikke tillader udendørsaktiviteter, giver den transportable sauna mulighed for en kombineret trænings- og restitutionssession, hvor jeg kan få min puls op, slappe af og rense hovedet på samme tid.

 

Tekst af: Trine Dahlman
Sortér efter