Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Hvide tænder

Kunne du godt tænke dig at få skinnende hvide tænder på en naturlig måde uden at skulle blege dem hos tandlægen? Hos Helsam tilbyder vi blandt andet organisk tandpasta uden fluor, der gør tænderne hvidere og mere glatte. Vores tandpasta efterlader dit tandkød sundt og friskt. Hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan du kan gøre dine tænder hvidere eller bevare deres flotte hvide nuance på en naturlig måde, så læs med her, og få råd om, hvad du selv kan gøre for at få et smukt colgate-smil.

Hvide tænder

 

Få hvidere tænder med tandpasta

Der er næsten ikke noget flottere et sæt hvide tænder. Derfor er det også noget, som de fleste folk enten går og drømmer om eller direkte stræber efter. Men hvordan får du så pæne og hvide tænder på en naturlig måde uden blegemiddel? Hos Helsam tilbyder vi blandt andet organiske tandpasta uden fluor, som gør dine tænder naturligt hvidere og beskytter mod huller. Vores tandpasta indeholder naturlige ingredienser og poleringspartikler, der er med til omhyggeligt at blege dine tænder og efterlade dem glatte og hvide. 

 

Børst dine tænder med bæredygtig tandbørste

Med den rigtige type tandpasta er det ligeledes vigtigt at have en god tandbørste, der kan børste dine tænder og tandkød grundigt. På den måde kan tandpastaen bedre blege alle kanter og hjørner af dine tænder, så du ikke har pletvis misfarvede tænder.

Hos Helsam anbefaler vi derfor, at du tager et kig på vores udvalg af organiske bambus tandbørster uden BPA, som fås i neutrale og flere farver til både børn og voksne. Vores bambus tandbørste er, som navnet antyder, fremstillet af bambus, som er en hurtigvoksende og ressourcebesparende plante, som gør den meget bæredygtig. Hvis du vælger vores ‘ekstra soft’-modeller, får du mulighed for at børste dine tænder grundigt i alle hjørner, samtidig med du beskytter dit tandkød mod for hård børstning. Du kan læse mere om vores bambus tandbørster her. 

 

Få hvidere tænder derhjemme 

Den hurtigste og måske nemmeste måde at få hvidere tænder på er, hvis du slår et smut forbi din lokale tandlæge til en tandblegning - så skal du bare læne dig tilbage og lade den kyndige tandlæge gøre arbejdet. Hvis du derimod ønsker at få hvidere tænder selv, så kan du gøre det på flere forskellige måder. Du kan få hvidere tænder derhjemme i trygge rammer, hvor du bruger en skånsom whitening tandpasta, som kan give dine tænder en hvidere nuance. Hos tandlæge kan du blandt andet købe en blegeskinne, der er tilpasset dine tænder, og som du kan bruge derhjemme. Du får samtidig blegemiddel med, som du skal bruge i to til tre uger og i en til to timer dagligt. Når du vælger denne metode, så er det vigtigt, at du følger tandlægens anvisninger nøje, da det ellers kan skade dine tænder, slide på emaljen og gøre dine tænder overfølsomme.

Ønsker du at skåne dine tænder mest muligt, mens du forebygger og behandler misfarvning på en naturlig måde? Så Helsam tilbyder organiske og skånsomme produkter, der kan give dine tænder en hvidere nuance. Du kan som sagt forsøge dig med vores organiske tandpasta med whitening, der omhyggeligt gør dine tænder hvidere, samtidig med de plejer både tænder og tandkød. 

 

Opnå hvidere tænder med MSM pulver 

Hos Helsam tilbyder vi også et udvalg af MSM pulver, et kosmetisk middel, som du bruger, hvis du ønsker at få hvidere tænder.  MSM står for “methyl sulfonyl methan” og er et organisk svovlstof, som også naturligt indgår i vores kost. Du påfører MSM pulver på tandbørsten, efter du har børstet tænder og rengjort tandbørsten. Derefter venter du et øjeblik på, atpulveret har fået fugt, og så kan du børste tænder med MSM pulveret. Når du har børstet tænder med MSM pulveret, skal du derefter børste tænder med tandpasta igen. Dette gør du to gange dagligt.

 

Sådan mindsker misfarvede tænder

Bryder du dig ikke om gule tænder? Så er der masser af måder, du kan undgå eller mindske risikoen for misfarvede tænder. Hvis du plejer og behandler dine tænder ved at børste dem mindst to gange dagligt, så er du allerede godt på vej. Derudover er der særligt bestemte drikkevarer, der er årsag til dine misfarvede tænder, som du bør undgå i for store mængder. Heriblandt er favoritterne kaffe og te nogle af de primære grunde til misfarvede tænder. Hvis du er ryger, så er det ikke kun dårligt for dit helbred, men især også for dine tænder. Derfor bør du helt undgå rygning, hvis du gerne vil have hvidere tænder. 

 

Sådan forebygger du misfarvede tænder

Hvis du har et brændende ønske om hvide tænder, så kan du nemt forebygge misfarvede tænder på forskellige måder. Du forebygger blandt andet misfarvede tænder ved at gå til tandlægen og få en grundig rensning af tænderne en til to gange årligt. Hvis du drikker store mængder af te eller kaffe på daglig basis, så burde du nedsætte dit indtag til moderate mængder, som ofte er to til tre kopper om dagen. Det samme gælder også læskedrikke, rødvin og syreholdige madvarer. Hvis du gør det, udsætter du således ikke dine tænder for fødevarer og drikkevarer, der farver dine tænder.  
Sortér efter