Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Artikler

Rosenrod

Hvad kan rosenrod gøre for dig? Læs mere her i artiklen.

Rosenrod

 

Bliv klogere på rosenroden

Har du tendens til at bruge meget af dagen på at gabe? Og er det ofte efterfulgt af følelsen af, at du ikke har overskud til at kunne fungere optimalt resten af dagen? Du føler dig måske ikke oplagt, når du møder på arbejde, eller har svært ved at holde sammen på dig selv, når du når til aftensmaden? 

Higer du efter en hverdag, hvor du ikke skal føle dig begrænset i form af, hvor meget du kan præstere på arbejdspladsen eller i hjemmet? Eller har du efter en lang sygdomsperiode mærket efterfølgerne på kroppen og savner at kunne få alle døgnets 24 timer til at hænge ordentligt sammen? 

Kan du genkende dig selv i disse eller lignende scenarier, så kan rosenrod måske hjælpe dig på vej og give dig en bedre helhedsoplevelse af din egen hverdag. Du kan følge med her, hvis du ønsker at høre, hvad rosenrod er, og hvad produktet kan gøre for dig. 

 

Hvad er rosenrod? 

Rosenrod, på engelsk arctic root, rose root og golden root, er et produkt, der blandt andet stammer fra selve roden af planten, Rhodiola rosea. Præparatet består af glykosidiske fenylpropanoider heriblandt salidrosid og rosavin. Selve navnet kommer fra at roden fra planten dufter af roser, når den er helt frisk.  Midlet indeholder blandt andet et stof, som kaldes adaptogener. Det er meget forskelligt, hvordan disse stoffer agerer og påvirker kroppen. 

 

Hvad er rosenrod godt for? 

Hvad er rosenrod egentligt godt for? Du kan her få et indblik i, hvorfor du bør anvende rosenrod, og hvilke kvaliteter som rosenrod har at byde på. 

  • Afhjælper træthed
    Rosenrod bidrager til at øge den fysiske ydeevne og udholdenhed, samt afhjælper træthed i hverdagen.
  • Udholdenhed 
    Rosenrod er en adaptogen urt, som beskytter kroppen under fysisk stress, samt bidrager til udholdenhed ved sportspræstationer. 

  • Mental og kognitiv aktivitet
    Rosenrod bidrager til optimal mental og kognitiv aktivitet.

 

Hvordan skal rosenrod indtages? 

Hold dig altid til den dagligt anbefalede dosis som står på produktets emballage. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. 

Sortér efter