Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Nyhed
Bachblomsternes sjælskvaliteter af Susanne Løfgren

Bachblomsternes sjælskvaliteter af Susanne Løfgren

325,00 DKK

Bog.

1 stk 325,00 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale helsekostbutik

Varebetegnelse:

Bog.

Varebeskrivelse:

Bogen er skrevet til dig, der allerede har tilegnet dig den basale viden om Bachremediernes nøgleord.
Er du nysgerrig, men mangler forudsætningerne for at læse denne avancerede bog, kan du starte din rejse med Susanne Løfgrens bog "Introduktion til Bachs Blomsterremedier" eller "BACH dit barn op".

Bogen "Bachblomsternes sjælskvalitet" af Susanne Løfgren er et resultat af mange års arbejde med Bachblomsternes virkning på sindet. Når man er interesseret i Dr. Bachs arbejde og de 38 blomsterremedier, starter man ofte med at lære Bachremediernes nøgleord at kende og at kunne udvælge relevante remedier til aktuelle følelser.

Senere opdager man den dybde, der er i blomsterne, og hvordan de kan bruges ikke blot til personlig udvikling, men til at åbne op for kvaliteter, så som mod, glæde, kærlighed.

Forfatteren har som terapeut og underviser arbejdet med Bachremedierne siden 1982 og videregiver her sine erfaringer og viden om den spirituelle dybde for hver af de 38 Bachremedier.

Alle 38 remedier beskrives i bogen ud fra deres sjælskvalitet, deres fine nuancer, deres budskab, og hvordan man gennem meditation og relevante affirmationer kan styrke sig selv.

Bogen berører mange interessante emner for den rejsende, så som livskald, karmalov, hensigten med lidelse, reinkarnation og Dr. Bachs relevante filosofi

Leverandør:

Mezina A/S
DK-6700 Esbjerg
www.mezina.dk

Stregkode:

9788797237106

Varenummer:

50364