Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Urtelykke BOG Forfatter: Anja Ballegaard
Urtelykke BOG Forfatter: Anja Ballegaard
Forlaget Aronsen

Urtelykke BOG Forfatter: Anja Ballegaard

249,00 DKK

Bog om urter.

1 stk 249,00 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale helsekostbutik

Varebetegnelse:

Bog om urter.

Varebeskrivelse:

Urtelykke er din personlige håndbog til brugen af urter.
De 30 plantebeskrivelser og detaljerede illustrationer gør det nemt at skelne mellem de forskellige plantearter - også for begynderen.

Lær mere om:
• Urternes egenskaber og særlige kendetegn
• Hvordan du indsamler og opbevarer dine urter
• Hvordan du anvender urterne
• Hvad du skal være opmærksom på, når du benytter dig af naturens kræfter
• Forskellige opskrifter på bl.a. urteteer, ekstrakter, kropsolier og eliksirer.

Urtelykke er en introduktion til 30 urter, som findes i den danske natur og i køkkenhaven. I bogen inviterer Biopat og Naturopath ibm Anja Ballegaard dig med til Thorslykke; hendes "urtelykke", og viser dig, hvordan du kan bringe planterne ind i din hverdag, og hvordan du bruger dem målrettet til at gøre noget godt for din sundhed.

Urtelykke er en personlig og informationsrig bog til dig, som gerne vil invitere naturen indenfor. Hver plante er illustreret, så du lettere kan finde den på dine ture ud i det grønne.

Og med notesiderne bagerst i bogen, kan du med tiden indføre dine egne favorit lægeplanter og opskrifter, så Urtelykke bliver din egen personlige håndbog.

"I en tid, hvor vi er flere og flere, der tænker over forbrug, mad og sundhed, og overvejer miljøet, nærheden til naturen og hvad det egentligt er, vi giver videre til vore børn, er Anja Ballegaards Urtelykke en kærkommen og kærlig guide til hvad den danske natur også kan give os. Gammel viden, nye indsigter og fremfor alt omsorg fylder bogens sider, som viser os rundt i en urtehave, der må være enhver økoambitiøs danskers hede drøm. Opskrifter på alt fra mad til the og over sårhelende salver indgår sammen med de smukkeste illustrationer. Nyd den. Og gå i haven."
- Julia Lahme

"Skøn og brugbar urtebog."
-Naturli

"En urtebibel."
- Linda Østergaard/Isabellas

"Anja Ballegaards Urtelykke er den mest inspirerende bog jeg længe har læst. Den har fået mig op af sofaen og ud på planteskolen...ind i skoven! Jeg vil dyrke og samle og nyde. 30 anvendelige urter, opskrifter og gode råd om alt lige fra helende teer til saft, ekstrakt, sirup, kropsolier … listen er uendelig."
- Pernille Aalund

Fremstillet af:

FSC Papir

Leverandør:

Nordisk Bog Center (NBC)
DK-4690 Haslev
www.nordisk-bog-center.dk

Stregkode:

9788793338876

Varenummer:

27907