Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Tarmudskylningsapparat

Tarmudskylningsapparat

190,00 DKK

Medicinsk udstyr

1 stk 190,00 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale helsekostbutik

Varebetegnelse:

Medicinsk udstyr

Varebeskrivelse:

Tarmudskylningsapparat med brugsvejledning.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Se også brugsvejledning på produktet.

Forholdsregler inden anvendelse:
Mennesker, der lider af tarmsygdomme eller svagheder i tyktarmen bør ikke gennemføre understående udskylning af tarmen medmindre de har rådført sig hos deres læge.

Eget ansvar:
Holistica-Medica A/S kan på ingen måde holdes ansvarlig for evt. helbredsmæssige komplikationer i forbindelse med brugen af dette udskylningsapparat. Vi gør derfor opmærksom på, at ansvaret for anvendelsen af udskylningsapparatet alene påhviler brugeren. Nedenstående instruktion er derfor kun vejledende for den praktiske anvendelse af udskylningsapparatet og kan på ingen måde drages til ansvar for utilsigtede helbredsmæssige komplikationer. Kontakt evt. din læge før brugen af udskylningsapparatet for nærmere rådgivning.

Tilberedning:
• Der anvendes 1 ½ liter kamillete (afkog af blomsten).
• Tilsæt ca. 2 tsk. salt til vandet før kogning af kamilleblomsten.
• Herefter sies blomsten fra. (Til 1½ liter vand anvendes ca. 2 spsk. kamilleblomst.)
• Ligeledes anvendes ½ liter kaffe (normal styrke).
• Te og kaffe blandes sammen og afkøles til ca. 40 grader celsius.

Ved megen følsomhed i tarmsystemet bør kaffe og te udelades.
• Udelades kaffe og te anvendes i stedet 2 liter kogt vand.
• Tilsæt ca. 2 tsk. salt før kogning af vand.
• Vandet afkøles til ca. 40 grader celsius.

Instruktion:
Udskylningsapparatet (rumindhold 2 liter) placeres på håndklædeholderen eller anden ophængningsmulighed, og væsken hældes op i beholderen. Luk luften ud af slangen, så væsken står ved studsen. Vaseline smøres på endetarmsåbningen og studsen. (Brug vaginal-studsen den lange). Læg dig på gulvet på venstre side, og før studsen op i endetarmen. Åbn ventilen og lad nu kaffe/te-blandingen løbe langsomt ind i tarmen. Når beholderen er tom, eller du ikke kan have mere i tarmen, trækkes slangen ud. (Ikke alle kan have 2. liter i tarmen. Nøjes evt. med en mindre mængde.) Rul nu rundt, så du ligger på ryggen og fordel væsken ved at massere maven. Rul fra side til side, så du sikrer dig, at væsken fordeles i hele tyktarmen. Derefter rejser du dig op, “tvister” og skvulper forsigtigt med maven. Dette må ikke gøres så kraftigt, at det fremkalder smerter eller giver ubehag i form af kvalme. Forsøg at holde på væsken i et til to minutter. Gå på toilet og udtøm tarmen.

Dette gentages 4-5 dage i træk.

For at sikre varigt resultat af denne dybderensende tarmudskylning, gentages udskylningen to dage i træk hver tredje uge i ca. tre til fire måneder.

Et godt råd:
I forbindelse med udskylningen af tarmen, udskylles også tarmens bakterieflora. Hvis bakteriefloraen er dårlig (det er den ofte) er dette jo kun positivt, men tarmen har brug for hurtigt at gendanne en ny og sund tarmflora. Det kan derfor anbefales, at man sideløbende med udskylningerne tilfører kroppen nogle mælkesyrebakterier. Indtagelse af syrnet mælkeprodukter er ikke nok, hvorfor du bør indtage mælkesyrebakterier i tabletform eller pulver. Spørg efter et sådant produkt hos dit Apotek, din Helsekost eller Matas.

Rengøring: Studsen overhældes med kogende vand efter brug og igen inden brug næste gang.
Holistica-Medica A/S

Leverandør:

Holistica-Medica A/S
DK-8783 Hornsyld
www.holistica-medica.dk

Stregkode:

8058090025306

Varenummer:

8797