Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Infrarød Sauna Basic Radiant Health
Infrarød Sauna Basic Radiant Health
Infrarød Sauna Basic Radiant Health
Radiant Health

Infrarød Sauna Basic Radiant Health

3.199,00 DKK

Transportabel infrarød sauna.

1 stk 3.199,00 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale helsekostbutik

Varebetegnelse:

Transportabel infrarød sauna.

Varebeskrivelse:

Radiant Health Infrarød Sauna™ er bærbar og nem at bruge. Den vejer kun 5,5 kg og er derfor meget praktisk, da du let kan tage den med dig. Den varmes op til 65°C på under 10 minutter og bruger meget lidt strøm - kun 0,9 kW pr. time. Den sættes op og pakkes sammen på et minut og fylder mindre end 1 m2. Den kan placeres overalt i hjemmet - en stikkontakt er alt, hvad der behøves. Stol medfølger. Man har hovedet udenfor saunaen og kan trække vejret i normal stuetemperatur.

Saunaen indeholder varmeelementer, som udstråler infrarød varme (FAR/FIR stråler). Infrarød varme virker på en anden måde end varmen i traditionelle saunaer, som kun varmer luften op. Infrarød varme varmer kroppen op direkte, og varmen går dermed 5 gange dybere ind i kroppen sammenlignet med en traditionel sauna.

Helbredsmæssige fordele:

Udrensning
Vi omgiver os hver dag med tusindvis af kemikalier, som vi optager gennem mad, drikke, luften vi indånder, cremer, cigaretrøg mm. For 60 år siden havde vi 5-6 toksiner i vores kroppe. Ifølge forskere har vi nu et gennemsnit på 300-400. Studier viser, at man kan øge udskillelsen af miljøgiftstoffer i kroppen, når man sveder. Med infrarød varme, som går meget dybere, vil man få en mere intens udrensning.

Godt for led og muskler
Infrarød varme går dybt ind i kroppen og øger blodcirkulationen. Med øget blodgennemstrømning øges ilten i områder af kroppen med betændelser eller skader og vil derfor modvirke ømme led og muskler. Smerteproducerende metabolitter "vaskes ud", og varmen i sig selv blokerer kroppens egne smertereceptorer. Studier har vist positive virkninger ved stive led og muskelspændinger.

Vægtreducerende
Infrarød sauna kan være meget gavnligt, hvis du ønsker at tabe dig. Dette skyldes, at kroppen arbejder hårdt for at holde basaltemperaturen, ved at hjertet pumper hurtigere, og din puls stiger. Pulsen kan stige til over 120 slag i minuttet, hvilket er den såkaldte fedtforbrændingspuls. Det kræver 0,586 kalorier at producere et gram sved, så kalorieforbruget vil stige i takt med, hvor meget du sveder.

Forbedret hudkvalitet
Har du ubalanceret, tør eller uren hud? Gennem øget blodcirkulation vil du hurtigt mærke en forbedring af hudkvaliteten. Porerne åbnes og huden renses indefra. Du får en ren hud, der stråler. Studier viser, at infrarød varme påvirker kollagenproduktionen og øger hudens elasticitet. Regelmæssig brug kan hjælpe med at modvirke væskeansamlinger og reducere appelsinhud.

Styrket immunforsvar
Opvarmningen af kroppen trigger immunsystemet til at arbejde. Hypertermi betyder at øge legemstemperaturen eller inducere kunstig feber som blandt andet stimulerer immunsystemet. Ligeledes er mange mikrober varmeoverfølsomme og tåler ikke høje temperaturer.

Mere energi og bedre søvn
Infrarød sauna giver en vidunderlig følelse af velvære og afslapning. Det parasympatiske nervesystem bliver aktiveret, og endorfiner udskilles. Du renser ud, følelsen af stress reduceres og dine muskler bliver bløde og smidige. Mange oplever dybere søvn og bedre søvnkvalitet efter brug af infrarød sauna.


Brugsanvisning og forholdsregler:

1) Pak saunaen ud af æsken og åbn bærestroppen.
2) Læg saunaen på gulvet og bred sidevæggene ud.
3) Luk lynlåsen fra bagsiden til forsiden og sæt den, så den står oprejst. Læg skumgummimadrassen i bunden.
4) Træk stangen nærmest gulvet ud for at spænde saunaen ud.
5) Placer fodmåtten ovenpå skumgummimadrassen.
6) Sæt klapstolen midt på/bagerst på gulvmåtten.
7) Saunaen er klar til brug. Brug et håndklæde på gulvet, et på stolen og et rundt halsen af hensyn til hygiejnen. Luk alle åbninger.
8) Start saunaen ved hjælp af fjernbetjeningen. Tryk ON for at tænde saunaen. Tryk på knappen FOOT for at slå varmen i fodmåtten til/fra. (Den har 3 niveauer). Tryk SET og piltaster for at justere temperatur og tid. Saunaen er stillet ind på 60 grader og 60 minutter.
9) Det tager ca. 5-10 minutter at varme saunaen op til 55 - 60 grader. Når du har sat dig på stolen, kan du evt. bruge den anden stang til at spænde saunaen ud i brysthøjde.
10) Anbefalet tid er 30 minutter 3 gange om ugen, men du kan godt sidde længere og oftere. Det afhænger af individuelle behov. NB: Husk at drikke vand nok før, under og efter brug.
11) Afbryd brugen af saunaen med det samme, hvis du føler dig utilpas, svimmel eller meget træt. Hvis du har en sygdom og er usikker på om du kan gå i sauna, bør du spørge din læge til råds.
Læs brugsanvisning inden anvendelsen.

Fremstillet af:

Varmeelementer i carbon, isolerende tekstilmateriale i polyester, Stænger i glassfiber

Leverandør:

Njål Hansson AS
0601 N-0601 OSLO

Oprindelsesland:

Kina

Stregkode:

7036493500102

Varenummer:

26951