Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Varmepuder

Træt og øm i lænden, nakken, dine led eller andetsteds? Få nem og hurtig lindring til trætte og ømme muskler med bløde og fleksible varmebehandlings produkter fra Helsam. 
Alle produkter kommer i lækre materialer, er super anvendelige og kan bruges på mange forskellige måder. Læs mere om de naturlige varmepuder, nederst på denne side. 

Sortér efter
11 produkter
Sortér efter

Naturlige varmepuder

Døjer du med ømme muskler? Musklerne kan blive ømme efter træning, sport og lignende, men også hvis du er ældre eller lider af menstruationssmerter. I alle disse situationer og flere til, kan en varmepude lindre ømheden så den bliver mere udholdelig. Du kender helt sikkert til de elektriske varmepuder, men hos Helsam forhandler vi varmepuder fremstillet af naturens goder. 

De naturlige varmepuder er et alternativ til både elektriske varmepuder, men også til den velkendte varmedunk. Varmepuden kan bruges igen og igen og igen, hvilket gør den til et utroligt miljøvenligt og bæredygtigt produkt. 

 

Hvad kan en varmepude bruges til?

En varmepude kan bruges til rigtigt meget, måske endda mere, end vi kommer ind på i dette afsnit. Som tidligere nævnt, så er varmepuden velegnet til lindring af muskelømhed og muskelsmerter. Brug også din varmepude mod mavekramper og menstruationssmerter. 

Læg varmepuden på det ømme/smertende område, læg dynen over dig og slap af. Indenfor kort tid vil du mærke varmen virke. Trænger du efterfølgende til mere varme, kan du blot opvarme puden endnu en gang. 

 

Varmepuder – hvilket fyld skal du vælge?

Inden du vælger en varmepude, kan det være en god idé at kende til de forskellige slags fyld. Hos Helsam forhandler vi varmepuder med fyld af hvede, kirsebærsten, hørfrø og lerperler. 

  • Kirsepuder er en moderne edition af en ældgammel tradition, der oprindelig stammer fra Schweiz. Puden er fyldt med kirsebærsten, der nemt og hurtigt kan opvarmes i mikroovnen. Den spreder en jævn varme og former sig efter ens krop. Kirsepuden kan bruges til en række forskellige ting. Læg den på dine ømme muskler, læg den under dynen en kold vinternat, på din mave ved mavekramper osv. Puden kan selvfølgelig også blot bruges til hygge og afslapning.

    En kirsepude opvarmes i mikrobølgeovn ved 700W i kun 3 minutter. Derudover kan den vaskes ved 30 grader. 

  • Hørfrø varmepuder har en blød struktur. Pudens varme, der overføres til kroppen, er behagelig og kan hjælpe ved ømme muskler. Puden benyttes ofte af fysioterapeuter, massagecentre, fødeklinikker, plejehjem, revalideringscentre, sygehuse osv. Den er meget brugervenlig, og det er ingen sag selv at fortsætte behandlingen derhjemme. Disse puder egner sig også som kolde omslag, og lindrer kvæstelser, stød, forstuvningen og hævelser.

    Opvarmes i en mikrobølgeovn i 3 minutter ved 600-800 W, eller 2 minutter ved 900-1000W. Det anbefales ikke at opvarme puden i almindelig ovn (Hørfrøpuden du finder hos Helsam). 

  • Hvedepuden er fyldt med økologisk hvede og kan bruges som både varmepude og koldt omslag (husk at putte puden i en pose først). Hvedepuden kan bruges overalt på kroppen, men vær opmærksom på, at den ikke er vaskbar. Den tåler heller ikke at blive våd. 

    Kan opvarmes i mikroovn og almindelig ovn. Ved opvarmning i mikroovn: 2,5 minutter ved 750W og 3 min. ved 500W. I almindelig ovn 200 grader i 10-15 minutter. Puden må aldrig opvarmes i en gasovn. Ønsker du at bruge hvedepuden som koldt omslag, skal den lægges i en pose og derefter i fryseren i 1-3 timer. 

  • Terapipuden med indhold af små lette lerperler og et betræk af økologisk hør og bomuld, er relativt stor, men dejligt formbar. Den kan varme større områder af kroppen på én gang, ellers svøbes om kroppen, benet osv. 

 

Køb naturlige varmepuder hos Helsam 

Vælg den varmepude som passer bedst til dit behov. Måske ønsker du en lille varmepude, eller måske en stor der kan varme meget af kroppen eller bruges som svøb. Uanset, så finder du en naturlig og bæredygtig varmepude med naturfyld her på helsam.dk.

Bestil online og få gratis levering til din nærmeste Helsam-butik. Du er selvfølgelig også velkommen til at få din ordre leveret til din bopæl eller en pakkeshop nær dig. 

Er du medlem af vores kundeklub, Club Overskud? Som medlem får du adgang til spændende konkurrencer, gode tilbud og så optjener du point du kan bruge i forbindelse med dit næste køb. Bliv medlem af Club Overskud her – det er helt gratis.