Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Bliv fristet af julens goder

Her finder du også skønne overraskelser, der sætter et smil på læben hos enten dig selv eller en du holder af.
Du finder nemlig skønne julekalendere, lækre gaveæsker til både ham og hende og inspiration til en masse kalender- eller adventsgaver.

Mangler du ny inspiration til julens bagværk og andre delikatesser? Længere nede på siden finder du spændende juleopskrifter.

Sortér efter

Julen på helsam.dk

Julen er en hyggelig tid med gode traditioner. Det er tiden, hvor vi mødes med venner og familien om et veldækket bord. I Helsams juleunivers finder du alt til julens fester og gæster. Vi har inddelt alle vores julevarer i kategorier så du nemt kan få overblikket over dine indkøb.

Er du typen, som selv laver sin konfekt, har vi lækker økologisk marcipan, nougat og overtrækschokolade. Se også Mill & Mortars mange tørrede frugt og støv til at pynte med. Julemaden kan i år serveres med økologisk rødvin, øl og vand. Vi har også skønne alkoholfrie læskedrikke med frugtsaft og blide bobler. Server som velkomstdrik eller bare til hygge ved bordet. Er du på jagt efter specielle julegaver til ham eller hende, finder du et bredt udvalg af plejeprodukter i flotte æsker. Der er lidt for en hver smag og pengepung. Vi har også masser af ideer til kalendergaver og sjove pakkelege. I denne kategori har vi samlet produkter til billige penge, så der er råd til alle 24 pakker eller måske bare 4 adventgaver i december. Både voksne og børn elsker overraskelser, så du kan også vælge at købe en af de mange, skønne chokoladekalendere. Som alternativ har vi også en te- og kaffejulekalender med kaffe eller te til 24 dage i december.