Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Coesam Scandinavia ApS

Coesam er en virksomhed der blev grundlagt tilbage i 2004, af to molekylærbiologer. Deres mål var, og er, at bringe en række hyben produkter af høj og økologisk kvalitet, på det europæiske marked.

De hyben der anvendes i alle produkter, dyrkes i deres økologiske hybenplantage i Santa Magdalena i det Sydlige Chile. Coesam’s hybenpulver fremstilles fra måned til måned, og er derfor altid helt frisk. Produkterne er ISO 9001 certificerede, hvilket er en garanti for høj kvalitet.

Hyben produkterne fremstilles af pulveriserede frugtskaller og kerner fra AP-4 hybenen, også kaldet Rosa canina L. AP-4 hyben er en sort der tilhører hunderosen ”Rosa canina”, og er udvalgt på baggrund af analyser af over 100 forskellige planter.

Måden hvorpå dyrkningen af hyben foregår, er at stiklinger dyrkes i drivhuse. Derefter plantes de i potter for til sidst at blive udplantet i plantagerne. Når hybenplanterne er mellem 4 og 5 år, er deres frugtudbytte så godt, at de kan bruges i fremstillingen af de sunde hybenprodukter.

Coesam samarbejder med de lokale Mapuche indianere. Mapuche familierne dyrker små stykker jord med hyben, og på den måde bidrager Coesam til udviklingen af det sydlige Chiles landdistrikter.

Vidste du, at hyben indeholder mange sunde næringsstoffer der alle er til gavn for dit velvære?  Hyben indeholder f.eks. A-vitamin, E-vitamin, C-vitamin og K-vitamin. Derudover indeholder de også beta-carotener, lycopen, folat, thiamin, kalcium, jern, kostfibre og omega fedtsyrer.

Coesam’s mission og vision er at levere produkter af højeste kvalitet, følge de høje standarder i forhold til miljø, samt lytte til deres kunder.

Hos Helsam finder du et spændende udvalg af Coesam hyben produkter. Gå på opdagelse i sortimentet, og husk du altid kan få sendt dine varer gratis til din nærmeste Helsam butik.

Vis som

Leverandører

9 produkter
Vis som