Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

OrganiCup ApS

OrganiCup står bag den prisvindende menstruationskop der erstatter både bind og tampon.

OrganiCup er let at bruge, og så er den utroligt miljøvenlig. Den er lavet af blødt og allergivenlig silikone – helt uden brug af lim, blegemidler, parfume og lotion. Det vil sige, at OrganiCup er kemikaliefri og der er minimal risiko for TSS, der er en tilstand der skyldes giftstoffer fra bakterier.

Med OrganiCup vil du opleve, at du ikke behøver skifte bind og tampon flere gange dagligt. Den sidder fast ved hjælp af vakuum, og du kan derfor sagtens være fysisk aktiv gennem hele dagen. Da blodet ikke kommer i kontakt med ilt, vil du ikke opleve lugtgener og så er den antibakteriel.

En OrganiCup kan indeholde tre gange så meget blod, som enten bind eller tampon. Derfor kan du nøjes med at tømme den morgen og aften, og da den kun opsamler blod, mindsker den tørhed og irritation.

Ikke nok med at OrganiCup er let at bruge, og at du slipper for irritation, så holder den i op til 10 år. Det eneste du skal sørge for, er at vedligeholde den grundigt.

Du kan læse meget mere om den revolutionerende OrganiCup på produktsiden.

Husk du altid kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er også velkommen i en af vores mange butikker, hvor vi altid står klar til at vejlede dig i dit næste køb.

Vis som

Leverandører

5 produkter
Vis som