Bagemix til mørkt kerne brød Ø
Økologisk og glutenfri bagemix til mørkt kernebrød.
Varebetegnelse:
Økologisk og glutenfri bagemix til mørkt kernebrød.
Varebeskrivelse:
Økologisk og glutenfri bagemix til mørkt kernebrød.
Meget autentisk alternativ til rugbrød, der er perfekt til frokostbordet og madpakken.
Let at tilberede og kan forberedes dagen før.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Du skal bruge: Posens indhold, 6 g gær (frisk, glutenfri), 400 g vand, 20 g maltekstrakt eller mørk sirup, 35 g olivenolie, 10 g salt.
Vælg en rugbrødsform som måler 18 x 10 x 10 cm, med sliplet belægning.
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Ingredienser:
Solsikkekerner* 30 %
Glutenfri HAVREmel*
Glutenfri HAVREgryn*
Hørfrø* 15 %
Græskarkerner* 8 %
Loppefrøskaller*
Chiafrø* 3 %
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Allergener:
HAVRE GLUTENFRI
Næringsindhold:
Leverandør:
Midsona Danmark A/S Food & Beauty
DK-9550 Mariager
www.urtekram.dk
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 EU/Ikke-EU jordbrug
Stregkode:
5701058004198
Varenummer:
26719