Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Kokosmel Ø
Funksjonellmat

Kokosmel Ø

69,00 DKK

Økologisk kokosfibermel, affedtet.

400 g 172,50 DKK/kg
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale Helsam
  • EU økologimærket
  • Økologisk indhold

Varebetegnelse:

Økologisk kokosfibermel, affedtet.

Varebeskrivelse:

Kokosmel er lavet af kokos, som er tørret, fedtreduceret og fintmalet og rig på fiber. Anvendes i det glutenfri køkken.Brugsanvisning og forholdsregler:

Da kokosmel er særligt fiberrigt, suger det mere væske end de fleste andre meltyper. Derfor kan du reducere mængden af kokosmel i forhold til den mængde, der opgives i opskriften af andet mel (ca. 40 %). Samtidig bør du tilsætte en tilsvarende mængde ekstra væske (prøv dig frem, til du finder den ønskede konsistens). Det anbefales desuden at tilsætte ekstra æg i bagværk, hvor du bruger en stor andel kokosmel (brug et ekstra æg pr. 30 g kokosmel).

Kokosmel bruges ofte i proteinbarer og anden protein-bagværk og da gerne i kombination med proteinpulver. Melet har en naturlig sød smag, der gør, at du kan bruge mindre sødning i bagværket. Kokosmel er også velegnet som naturligt fortyknings- og bindemiddel i saucer.

Du kan erstatte op til 25 % af hvedemelet i traditionelle bageopskrifter og opnå en reduktion af og kulhydrater. Samtidig får du et solidt tilskud af kostfibre. Der findes masser af opskrifter, hvor kokosmel indgår, og hvis du ønsker at skifte andre glutenfri meltyper ud med kokosmel, kan du som udgangspunkt erstatte 100 procent. Vi anbefaler dog at bruge kokosmel i kombination med andre meltyper for det bedste resultat.

Ingredienser:

Kokosmel*, affedtet

*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens

Næringsindhold:

Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energifordeling i varen
Energi (kJ/kcal)
1481 kJ / 354 kcal
Fedt (g)
14 g
-heraf mættede fedtsyrer (g)
13 g
Kulhydrat (g)
18 g
-heraf sukkerarter (g)
18 g
Kostfibre (g) 40 g
Protein (g) 19 g
Salt (g) 0 g

Leverandør:

Funktionel Mad ApS
DK-3100 Hornbæk

Oprindelsesland:

DK-ØKO 100 EU/Ikke-EU jordbrug

Stregkode:

7090017540357

Varenummer:

1397