Knækbrød m. surdej glutenfri
Glutenfrie knækbrød med surdej.
Varebetegnelse:
Glutenfrie knækbrød med surdej.
Varebeskrivelse:
Et rustik og tykkere knækbrød, som smager af surdej.
Næringsindhold pr. 100 g:
Thiamin......... 0,23 mg
Niacin ........... 2,4 mg
Vitamin B6 ... 0,22 mg
Folsyre ......... 40,0 µg
Jern ............. 4,0 mg
Jod ............. 22,5 µg
Opbevaring:
Tørt, ikke over stuetemperatur.
Ingredienser:
Majsstivelse
Glutenfrie HAVREgryn 25 %
Kartoffelmel
Modificeret kartoffelstivelse
Sukker
Veg. fiber (glutenfri HAVRE (2,5%), kartoffel, kakao)
Rismel
Teffmel
Surdejspulver 2,5 % (rismel, surdejskultur)
Fortykningsmiddel (guargummi, hydroxypropylmetylcellulose, natriumalginat, pektin)
Hævemiddel (glukono-delta-lakton, natriumbikarbonat)
Rapsolie
Salt tilsat jod
Mineral (jern)
Vitaminer (tiamin, niacin, B6, folsyre)
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Allergener:
HAVRE GLUTENFRI