Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Gaveæsker

Har du svært ved at finde den sidste gave til fødselsdagen, juleaften eller noget andet? Vi har et bredt og spændende udvalg af gaveæsker med indhold, som falder i smag i hos alle. Gaveæskerne findes bl.a. med chokolade, te, krydderier og meget mere. Læs alt om gaveæskerne her, og find den der passer til personen du ønsker at give en flot gave.

Vælg den rette gaveæske | Køb gaveæsker hos Helsam

Sortér efter

Mad & drikke

39 produkter
Sortér efter

Gaveæsker til enhver lejlighed

Vælg den rette gaveæske

Som nævnt er gaveæskernes indhold forskelligt, hvilket også gør det lettere for dig at vælge en.

Chokolade
Hvem elsker ikke et stykke lækkert og smagfuldt chokolade? Forkæl en du holder af med en flot gaveæske med chokolade. Chokoladerne findes i mange lækre smagsvarianter og størrelser. Vælg mellem smag af mørk, havsalt og marcipan.

Krydderier
Peber og salt er vi danskere ofte glade for. Både i madlavningen, men også som ekstra krydderi når maden er færdig. Derfor kan en gaveæske med salt og peber være en super idé.

Te
En kop varm te kan nydes mange steder – hjemme, på arbejde, på farten, alene eller i samvær med andre.
Nogle af gaveæskerne indeholder forskellige smagsvarianter, og derfor er der helt sikkert rig mulighed for måske at finde en ny yndlings te, eller i hvert fald at ramme en variant som gavemodtageren vil synes om.
Gaveæskernes indhold varierer fra 10 – 96 tebreve.

 

Køb gaveæsker hos Helsam

Har du fundet den gaveæske du ønsker at give? Hvis du bestiller den online her på Helsam.dk, kan du gratis levering til din nærmeste Helsam butik. Du er også mere end velkommen i en af vores mange butikker. Vi giver dig gerne gode råd når du skal købe gaver eller ting til dig selv.