Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Glutenfri produkter

Har du cøliaki så fortvivl ikke. Du er langtfra alene, og derfor er det blevet langt lettere at finde både glutenfri produkter og opskrifter på og inspiration til spændende mad, der ikke indeholder gluten. Hos Helsam finder du masser af produkter, der kan indgå i din daglige kost, selvom du har cøliaki. Du finder også lækre snacks. 
Sortér efter
883 produkter
Sortér efter

Masser af glutenfri muligheder

Mange af de ingredienser, som bruges i det danske køkken, indeholder gluten. Det findes blandt andet i hvedemel, rugmel, grahamsmel, sigtemel, bulgur og couscous. Dertil kommer, at det for folk med glutenallergi kan være svært at købe færdig mad eller spise ude. Gluten kan nemlig forekomme i mange færdigprodukter – også produkter, der ikke indeholder gluten naturligt. Nogle gange er varen nemlig forarbejdet sammen med andre produkter, der indeholder gluten, hvorfor det alligevel forekommer i det færdige produkt. Sørg altid for at gå efter glutenfri produkter, hvis du har glutenallergi. Hos Helsam har vi gjort det let at finde alle vores glutenfri produkter, så du kan føle dig tryg ved, at de varer, du køber, rent faktisk er uden gluten.

Tip! Som et alternativ til almindeligt mel i brød kan man bage stenalderbrød eller andre brød, hvor der bruges kerner og frø i stedet for til mel. I kager kan man ofte bruge mandler eller nødder, der males til mel, som et sundt og lækkert alternativ, der med garanti også vil friste enhver, der ikke har glutenallergi.