Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Kolde og varme drikke

Kolde og varme drikke

Hver ting til sin tid er der et ordsprog der lyder. Her finder du både vand, juice, mælk, sodavand, kaffe, te, øl og vin i mange forskellige og smagfulde udgaver. Gå på opdagelse i vores brede sortiment og læs mere om vores lækre drikke.

En drik for enhver | Køb din næste kolde eller varme drik hos Helsam
Sortér efter

Kolde og varme drikke til enhver lejlighed

En drik for enhver

Noget at det vigtigste for din krop er at opretholde din væskebalance således du ikke dehydrere. Drik derfor rigeligt med vand. Som ordsproget siger så er der også hver ting til sin tid, til en lækker middag, weekendhygge, børnefødselsdage, eftermiddags- og morgenkaffen eller blot fordi du har lyst.
På helsam.dk finder du mange forskellige varianter inden for kolde og varme drikke. Vi har alt lige fra forskellige tevarianter, både som breve og løsvægt, instant kaffe, bønner, koffeinfri, malet m.v.

Til den søde tand en lækker kop kakao, carob eller skummetmælkspulver, for den sags skyld, over til mælkefrie drikke, juice, saft, urte- og plantedrikke, læskedrikke og vand for at slutte af i den lidt festligere ende med vin, øl og spiritus. Under alle disse kategorier finder du også produkter som er økologiske og Fairtrade-mærkede! Nogle drikke findes også i praktiske 250 ml varianter som passer perfekt til madpakken.

 

Køb din næste kolde eller varme drik hos Helsam

Vælg den kaffe, te, juice, sodavand eller mælkefri drik du har lyst til at prøve, og husk, hvis du bestiller online, kan du få dine varer leveret helt fragtfrit til din nærmeste Helsam butik. Du er også mere end velkommen til at lægge vej forbi en af vores mange spændende butikker. Vi giver dig gerne gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb.