Japansk umami paste m chilli Ø
Fermenteret umami paste.
Varebetegnelse:
Fermenteret umami paste.
Varebeskrivelse:
Umami er et forholdsvis nyt begreb i dansk madkultur.
Umami betyder velsmag på japansk og er sammen med surt, sødt, salt og bittert en af de fem grundsmage.
Umamismagen findes i f.eks. soltørrede tomater, sildefisk, svampe, tang og soyasauce - og med Clearspring's umami paste kan du nu virkelig nemt tilsætte den delikate umamismag til dine retter, og dermed fremhæve de øvrige ingrediensers smag.
Clearspring's økologiske Umami paste med chili er lavet af fermenterede ris tilsat soyasauce og frisk ingefær og kan anvendes i alle retter, når du vil skabe en større smagsoplevelse.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Kan bruges i saucer og wokmad, som dip og marinade eller blandet med olivenolie og citronsaft som en umami-rig salatdressing.
Opbevaring:
Køligt og mørkt. Efter åbning opbevares på køl og bruges inden for 8 måneder.
Ingredienser:
SOJA sauce* 47 % (vand, SOJAbønner*, HVEDE*, havsalt)
Riskultur* 28 % (ris*, koji 0,001 %)
Vand
Chili* 0,7 %
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Næringsindhold:
Leverandør:
NatureSource
DK-2950 Vedbæk
Oprindelsesland:
JP-BIO 154 Ikke-EU jordbrug
Stregkode:
5021554003755
Varenummer:
22190