Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Tahin

Tahin, også kaldet tahini, er en pasta fremstillet af ristede sesamfrø. Flere steder kaldes det også for sesampasta, og er meget udbredt i både Nordafrika og Mellemøsten. Der findes lys og mørk tahin. Den lyse tahin er lavet på afskallede sesamfrø, mens den mørke tahin er lavet af uafskallede sesamfrø. Det karakteristiske for tahin er, at det har en nøddeagtig smag. Mange i Danmark har de seneste år fået øjnene op for tahin, og hos Helsam fører vi nu et bredt udvalg af tahin produkter.

Hvordan kan tahin bruges? | Tahin hos Helsam

Sortér efter
14 produkter
Sortér efter

Alt du skal vide om tahin

Hvordan kan tahin bruges?

Du kan bruge tahin i flere opskrifter eller som smørelse til forskellige brød. Læs vores opskrift på hummus med tahin, og få en lækker smørepålæg til frokosten eller madpakken. Du kan også brug tahin som smørelse på pitabrødet. Ønsker du at lave en lækker dressing kan du blande tahin med yoghurt og krydderurter, eller måske andre ting du kan lide. Tahin en er god proteinkilde og har et højt fiberindhold, og kan også indtages af veganere og vegetarer.

 

Tahin hos Helsam

Hos Helsam har vi mange forskellige tahin produkter. Find det du vil prøve, med eller uden salt, og husk at du kan få det sendt gratis til din nærmeste Helsam butik.