Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Nødder

Cashewnødder, hasselnødder, macadamianødder og mandler er blot nogle af de slags nødder du finder hos Helsam. Vi forhandlet et stort udvalg af nødder – nogle er rå, andre ristede eller saltede. Se udvalget her på siden og læs mere om nødder nederst på siden.
Sortér efter
71 produkter
Sortér efter

Nødder for enhver smag

Uanset hvilke nødder du bedst kan lide, eller hvad du skal bruge nødderne til, finder du dem højst sandsynligt her på helsam.dk. Søde, salte, rå og sprøde – her er virkelig nødder for enhver smag. 

Vidste du, at nødder faktisk er meget sunde? De indeholder både vitaminer, mineraler og sunde fedtsyrer som kroppen har brug for, for at kunne fungere optimalt. Selvom nødder er sunde, så bør du ikke spise enorme mængder af dem. 

 

Hvor mange nødder om dagen?

Nødder er sunde, men kun så længe du spiser dem med måde. Det betyder, at du ikke skal spise dem flere gange om dagen eller i så store portioner at du bliver mæt. Faktisk bør du ikke spise mere end en lille håndfuld om dagen. En lille håndfuld er ca. 30 gram nødder. De 30 gram er den samlede mængde nødder du bør holde dig til – du kan dog blande så mange nødder som du ønsker.

 

Hvilke nødder er sundest?

Hvis du går efter de nødder med det laveste indhold af fedt, så er det cashewnødder du skal vælge. Pr 100 gram cashewnødder får du 44 gram fedt.

 

Køb nødder hos Helsam

Se udvalget af økologiske og sunde nødder fra populære mærker som Biogan, Spis Økologisk, Øko Rødder og Nutty Munch. Bestil online og få din ordre leveret fragtfrit til din nærmeste Helsam butik. Skulle du have spørgsmål til et produkt, eller foretrækker du blot at handle i en fysisk butik, er du mere end velkommen i vores butikker.