Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Avokado olie

Avokadoen er en grøn fed frugt, som gror på Avokadotræet (Persa americana). Det lille stedsegrønne træ har hjemsted i bjergskovene i Mellemamerika. Frugten er en kilde til vitaminer, mineraler og gode fedtstoffer. Alt sammen noget, som er sundt for kroppen.

Der er stor forskel på den avokado olie der anvendes i madlavning, og den der fungerer som ingrediens i kosmetikprodukter.

Sortér efter
5 produkter
Sortér efter

Avokado - kilde til vitaminer

Avokado olie - madlavning

Spiseolien presses af frugtens kød, og er et godt og sundt alternativ til salatdressing. Avokadoolien er en af de sunde olier. I forhold til stegning er avokado olien rigtigt god, da den har det højeste rygepunkt af alle olier – nemlig 275 grader. Oliven oliens rygepunkt er på 200 grader.

Avokado olie - kosmetik

Avokadoolie som kosmetikprodukt anvendes især i hudplejeprodukter. Oliens fedtsyre og E-vitamin er godt for huden, og avokado er naturligt fugtighedsgivende, hvilket er en eftertragtet egenskab i mange kosmetiske produkter.

Avokado olie hos Helsam

Hos Helsam finder du økologisk avokado olie, der er fantastisk for din krop og i din madlavning. Husk du altid kan få sendt dine varer gratis til din nærmeste Helsam butik.