Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hørfrø olie

Hørfrø olie bliver, som navnet antyder, udvundet fra hørplanten. Olien er et godt alternativ til fiskeolie og fiskeoliekapsler, da den er rig på omega 3 fedtsyre. Hørfrøplanten er en spinkel plante, som vokser mange steder rundt omkring i verden. Den olie som kan udtrækkes af plantens frø, kaldes ”hørfrø olie”. Olien koldpresses for at de sunde næringsstoffer bevares bedst muligt.

Hvorfor er hørfrø olien sund? | Hørfrø olie i madlavning | Hørfrø olie hos Helsam

Sortér efter
8 produkter
Sortér efter

Alt du bør vide om den sunde hørfrø olie

Hvorfor er hørfrø olien sund?

Olien indeholder masser af proteiner, der er utroligt sunde for kroppen. Den kan anvendes som proteinpulver, shakes eller blot som kosttilskud.

Hørfrø olie i madlavning

Desuden smager olien godt i salater, smoothies og lignende. Olien er sart over for lys og er ikke varmestabil, så den ødelægges ved for høje temperaturer. Den bør derfor ikke anvendes til stegning, eller anden madlavning, der kræver opvarmning, men derimod anvendes til kolde retter og drikke.

Hørfrø olie hos Helsam

Hos Helsam finder du et bredt udvalg inden for økologiske hørfrø olier. Vælg den olie der passer bedst til dig og dit behov, og husk at du altid kan få dine varer sendt gratis til din nærmeste Helsam butik.