Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Kandis

Kandis eller kasdissukker er krystalliseret rørsukker, derfor den fine gulbrune farve. Kandis smager som sukker, men ser dekorativ ud, og serveres bl.a. til irish coffee.
Vis som
1 produkter
Vis som
Kandispinde laves ved at dyppe en pind i en tyktflydende sukkermasse så derfor adskiller kandis sig ikke næringsmæssigt ikke fra sukker. Kandis fremstilles ved langsomt krystallisering og er derfor egentlig bare større sukkerkrystaller. Kandis er brunt fordi der er karamelliseret. De mest kendte måder at bruge kandis eller kandispinde på er i kaffe, te, gløgg og nogle gange også lager. Se vores forskellige varianter og køb din favorit i dag.

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×