Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Allergica

Allergica er en lægemiddelvirksomhed beliggende i Silkeborg, som gennem 30 år har fremstillet homøopatiske lægemidler efter antroposofiske anvisninger.
Med sine homøopatiske lægemidler ønsker Allergica at hjælpe både mennesker og dyr til et bedre helbred uden unødvendig kemi. Allergicas midler behandler ikke kun symptomer, men går bag om sygdommen, finder årsagen til den og genopretter den naturlige balance i kroppen. Sø læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af et homøopatisk lægemiddel.

Sortér efter

Mærker

259 produkter
Sortér efter

Allergica: Homøopatiske lægemidler

Allergicas produkter

Gå på opdagelse mellem cellesalte i dråber, enkeltmidler, kombinationsprodukter og specialprodukter fra Allergica. Allergica fremstiller selv alle deres produkter. I deres arbejde forsøger de at værne om den tradition der kræves for at fremstille homøopatiske produkter af høj kvalitet. Hos Allergica er det mennesket der styrer produkt og proces – ikke omvendt. Tankerne bag produktionen stammer fra Rudolf Steiner, hvilket betyder, at alle processor i fremstillingen foregår med håndkraft, bortset fra selve påfyldningen på flasker.

 

Hvad er homøopati

Homøopati er en alternativ behandlingsform, hvor små doser af udvalgte ekstrakter kan bidrage til en sund balance i både krop og sind. Homøopatiske lægemidler er udvundet af råstoffer fra naturen, hvorefter stoffet bliver fortyndet af flere omgange – enten med alkohol eller vand. Derefter kan det som dråber dryppes i vand og indtages. Du kan læse meget mere om homøopati på vores side for homøopati.
Homøopatiske lægemidler uden godkendte terapeutiske indikationer. Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af lægemidlet.

 

Hvordan kan du bruge produkterne fra Allergica?

Homøopati er en alternativ og naturlig måde at bidrage til af genopbygning af balance i hele kroppen. I Danmark er der ikke angivet en virkning på de enkelte homøopatiske lægemidler. Derfor bør du altid tage kontakt til en homøopat, for at få god og sikker vejledning i brug og valg af homøopatiske produkter. Du vil blive spurgt ind til symptomer, spise- og søvnvaner, fordøjelse, humør og hændelser i livet. Det er alt sammen noget homøopaten gør brug af, for at kunne finde frem til lige det homøopatiske lægemiddel der kan hjælpe dig bedst muligt.
Klassisk homøopati anvendes i mange forskellige sammenhænge. Ifølge ”Styrelsen for patientsikkerheds råd vedr. alternativ behandling”, gør folk brug af homøopati i forbindelse med bl.a.:

• Smerter
• Astma
• Allergi
• Fordøjelsesproblemer
• Nervøsitet

Indtagelse af homøopatiske lægemidler kan i starten udløse symptomforværring. Denne forværring er velkendt og velbeskrevet og kaldes en førsteforværring. Den er et udtryk for, at lægemidlet har aktiveret en helbredelsesproces i kroppen og at kroppen forsøger at skille sig af med sygdommen. Ved tegn på kraftig førsteforværring bør indtagelsen af lægemidlet stoppes i 1-2 dage, eller indtil forværringen er aftaget helt.
Derefter påbegyndes behandling igen, dog med nedsat dosering og langsom optrapning.

 

Allergica hos Helsam

Hos Helsam finder du et bredt udvalg inden for Allergica produkter. Vælg de produkter du ønsker, og husk at hvis du bestiller online, kan du få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb.