Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Australian Bodycare

Australian Bodycare har siden 1992 været førende indenfor problemløsende hudplejeprodukter, baseret på en høj kvalitet af den naturlige og aktive ingrediens Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia), på dansk ”tetræsolie”. Australian Bodycare er repræsenteret i mere end 15 lande og har hovedkontor og produktion i Vissenbjerg på Fyn. Alle produkter er således både udviklet og produceret i Danmark. Virksomheden er altid opdateret med den nyeste viden om hudpleje og ingredienser. Her på siden kan du læse meget mere om tea tree olien, dens egenskaber samt de produkter som Australian Bodycare fremstiller. Husk – du kan altid få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik.

Ingredienser fra Australien | Produkter fra Australian Bodycare
Køb plejeprodukter fra Australian Bodycare hos Helsam

Sortér efter

Mærker

128 produkter
Sortér efter

Australian Bodycare: Løsningen mod hudproblemer

Ingredienser fra Australien

Tea Tree olien har i århundreder været - og er stadig kendt for sine gode egenskaber. Olien bliver brugt til behandling af mange forskellige hudproblemer, herunder irriteret- og tør hud. Tea tree olien er en naturlig æterisk olie, der udvindes fra bladene på tetræet Melaleuca Alternifolia.
Den oprindelige befolkning i Australien – Aboriginals – har kendt til tea tree oliens egenskaber i mange år. Omkring år 1920, vandt olien frem i hele Australien, og siden da, har resten af verden fået øjnene op for oliens fantastisk plejende egenskaber.

Produkter fra Australian Bodycare

Uanset hvad du går og mangler inden for plejeprodukter til hår og hud, kan du med garanti finde det i Australians Bodycare serie. Produktsortimentet fra Australian Bodycare spænder over bl.a.:

Cremer
Udvalget af cremer er stort, og du finder helt sikkert en der plejer din hud i ansigtet eller på kroppen skånsomt og effektivt. Du kan vælge mellem ansigtscremer, dagcremer og natcremer. Cremerne blødgører huden, og plejer den nænsomt, så uren hud og bumser forebygges.

Lotions
Med en lotion der indeholder tea tree, kan du pleje og forebygge tør og irriteret hud på kroppen, så huden bliver blød og smuk. Vælg mellem lotions til eksem, tør hud og uren hud – din krop vil elske det.

Shampoo
Tea tree olie i shampoo er fantastisk. Du kan vælge en shampoo til tør hovedbund, fedtet hår, lus og kløe. Shampooen giver dig balance i både hår og hovedbund.

Balsam
En balsam med tea tree oil, medvirker til at forebygge hovedbunden, så du undgår en tør og irriteret hovedbund. Dit hår holdes smukt, glansfuldt og sundt.

Scrub
Australian Bodycares bodyscrub, indeholder sandeltræ-nøddeskaller og naturlig tea tree oil. Du kan med en scrub fjerne døde hudceller, og rense huden i dybden. Når du bruger en scrub, kan du forebygge bumser, hudorme og nedgroede hår. Brug scrub’en 1-2 gange om ugen, og afslut med en god fugtighedscreme.

Hårkur
Hårkur/hovedbundskur med tea tree oil bidrager til at fjerne de påvirkninger der forårsager skæl. Bliv fri for den kløende hovedbund – enkelt og nemt.

Intimpleje
Intimpleje serien plejer det intime område skånsomt og effektivt. Produkterne sørger for, at den naturlige balance ikke ødelægges, og samtidig forebygger de skadet hud og irritation.

• Produkter til barbering

Oplever du at få ømme røde knopper efter barbering? Dem kan du nemt slippe for. Brug altid rent barbergrej, og plej med Australian Bodycares produkter, specielt udviklet til barbering. Vælg mellem intim shave, after shave, shave gel, intim balm og mange andre produkter. Du vil helt sikkert opleve en skøn og mærkbar effekt.

Du finder også mange andre produkter fra Australian bodycare. Gå på opdagelse i udvalget, og oplev den effektive tea tree olie.

Tips til din daglige hudpleje

Din hud kræver pleje hver eneste dag. Jo bedre du plejer og passer på den, jo flottere og stærkere vil den være. Vi har samlet nogle gode tips i vores artikler Tips til god hudpleje og Hudplejetips til enhver alder. Tipsene kan bruges af alle, og er nemme at følge, især med produkter fra Australian Bodycare.

Køb plejeprodukter fra Australian Bodycare hos Helsam

Hos Helsam finder du et stort og spændende udvalg af produkter fra Australian Bodycare. Vælg de produkter der passer til dit behov, og kom den tørre, irriterede og kløende hud til livs, på en helt naturlig og skånsom måde. Hvis du bestiller online på Helsam.dk, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning.