Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Avivir

AVIVIR Aloe Vera er en serie af danskproducerede naturlige hudplejeprodukter og kosttilskud til hele familien. Produkterne har et højt indhold af Aloe Vera og øvrige råvarer af bedste kvalitet, der gør, at du - på en naturlig og skånsom måde - opnår sund velvære og optimal daglig hudpleje.
Sortér efter

Mærker

35 produkter
Sortér efter

Hudpleje og kosttilskud fra AVIVIR

Aloe vera-planterne, som anvendes i AVIVIR, er dyrket økologisk, er håndplukkede og gennemgår en nænsom og meget nøje kontrolleret forarbejdningsproces, så de vigtige polysachariderne, Acemannan, i Aloe’en bevares på bedste vis. 

Samtlige produktioner analyseres, og kun de, der opfylder de strenge krav om, at indholdet af Acemannan udgør mindst 10% af indholdsstofferne, anvendes til AVIVIR´s produkter. Acemannan er de polysacharider i Aloe Vera, der gør, at den virker reparerende, genopbyggende og immunstimulerende. Det er derfor vigtigt med det høje indhold af Aloe Vera og et højt indhold af Acemannan i samtlige produkter, så den virksomme egenskab er sikret. 

Daglig indtagelse af AVIVIR Aloe Vera kosttilskud kan bidrage til at normalisere fordøjelsessystemet, beskytte og afbalancere mave, tarm og tarmens slimhinder og forbedre optagelse og udnyttelse af protein og vitamin C, E og B12. 

AVIVIR kropsplejeprodukter er kendt for deres reparerende, plejende, regenererende og blødgørende effekt, og de har tilmed vist sig at have en fantastisk virkning mod hudirritationer - selv soleksem. 

Alle AVIVIR Aloe Vera produkter er uden parabener, farvestoffer, mineralske olier eller animalske indholdsstoffer og egnet til brug af både børn og voksne.