Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Badeanstalten

Er hverdagen stressende, fødderne trætte og kroppen anspændt? Så har Badeanstalten helt sikkert løsningen til dig! De mange produkter fra Badeanstalten har plejende egenskaber, mens de mange dejlige aromaer giver en afslappende følelse i kroppen. Den perfekte afslutning på en lang og stressende dag.
Sortér efter

Mærker

44 produkter
Sortér efter

Lækre badeprodukter fra Badeanstalten

Badeanstalten har udviklet og fremstillet hudprodukter, som kan anvendes i badet. Produkterne er skønne at anvende, når hverdagen er stressende, fødderne trætte og kroppen anspændt. De mange dejlige aromaer giver dig en afslappende og ren følelse.

Badeanstaltens produkter fremstilles uden anvendelse af parabener og mineralske olier.

Ingredienserne er ganske rene og naturlige, når de udtrækkes af urter, honning eller findes i naturlige olier. Derfor er disse sæbeprodukter sunde for din krop, og kvaliteten og effektiviteten er helt i top.

Badeanstalten gør det muligt for dig at forkæle dig selv med en spa-oplevelse hjemme. Tag et fodbad med en skøn aromatisk fodbadesalt, og smør herefter dine fødder med den lækre fodcreme, som gør dem dejligt bløde.

De mange produkter kan også være den helt perfekte venindegave.

Så gør dig selv en tjeneste og køb de skønne produkter fra Badeanstalten. Her på Helsam.dk har vi forskellige sæber og badeprodukter i vores sortiment. Se vores udvalg og vælg det produkt, der passer dig bedst.