Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Berthelsen

Berthelsen Naturprodukter er kvalitetsprodukter med fokus på vitaminer og mineraler til en fair pris. Videreudvikling og nye lanceringer kendetegner Berthelsen-serien, som er værdsat af rigtig mange danskere gennem de seneste 35 år. Mere end 20 varianter dækker dit behov for tilskud til de fleste af kroppens funktioner.
Sortér efter

Mærker

39 produkter
Sortér efter

Berthelsen naturprodukter

Det kan være svært at spise sundt og varieret hver dag. I en travl hverdag med job, små børn og mange aktiviteter er der sjældent tid til både at købe de rigtige råvarer og lave et sundt måltid. Mange har derfor behov for et ekstra tilskud til kosten.

Berthelsen Naturprodukter er det naturlige valg, når kosttilskud er nødvendige. Kroppen kan ikke selv producere de livsvigtige mineraler, som derfor skal tilføres via kost og kosttilskud. Den rette mængde vitaminer er også nødvendige for at sikre et velfungerende immunforsvar, nervesystem, hormonsystem, mental ydeevne, psyke, muskler, energiniveau, tænder, knogler og syn. Med andre ord: Berthelsen Naturprodukter sikrer et godt tilskud til et sundt liv.

Berthelsen Naturprodukter sælges i PVC-fri emballage og uden unødvendig ekstra indpakning. Tabletterne er små og synkevenlige og derfor ikke fyldt med overflødige tilsætningsstoffer. Det er derfor vigtigt altid at kigge på det aktive indhold i tabletterne, og ikke kun dåsens størrelse, når du vælger kosttilskud, så du er sikker på at få fuld valuta for pengene.

Berthelsen Naturprodukter – et sikkert valg!