Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Bidro

Bidro ApS er et dansk firma, som har specialiseret sig i få men stærke kvalitetsprodukter, med ingredienser hentet direkte fra naturen. For Bidro er det helt afgørende, at produkterne er så naturlige som muligt, og Bidro går aldrig på kompromis med produkternes kvalitet. Derfor er du sikret produkter der lever op til dine forventninger – hver gang.


Sortér efter

Mærker

19 produkter
Sortér efter

Bidro: Naturlige og nænsomme produkter

Naturlige produkter siden 1988

Bidro startede i 1988 som et jysk familieforetagende, da gymnastiklærer Lis Petersen fik ideen til at satse på stoffet Gelé Royal, da hun gerne ville udvikle et naturligt kosttilskud til danskerne. Bidro er i dag et populært og respekteret kosttilskud.
Efter at have arbejdet for Bidro i ti år, overtog Marianne Danielsen firmaet i 2005. Mariannes ønske er at videreføre firmaet i samme ånd og udvikle flere Gelé Royal-produkter. Hun har allerede udviklet to produkter, siden hun overtog firmaet, nemlig ”Bidro Kvinder” (til kvinder i overgangsalderen), og ”Bidro PMS ”(PMS er en forkortelse for ”præmenstruelt syndrom”), som mange kvinder har glæde af i forbindelse med menstruation, hvor humøret kan være påvirket i negativ retning.

 

Gelé Royal

Produkterne fra Bidro er udviklet omkring det naturlige stof Gelé Royal. Men hvad er gelé royal? Når dronningebierne skal vokse sig store og stærke, er det faktisk det, som de får at spise gennem hele deres liv. Gelé royal er flydende som mælk, og har en cremet hvid farve. På én sæson kan en biflok producere omkring 500 gram af den næringsfulde gelé royal.
Det der gør det så sundt er, at det har et utrolig højt indhold af proteiner, fedtstoffer, vitaminer, mineraler og aminosyrer. Derfor er gelé royal en populær ingrediens i både kosttilskud og skønhedsprodukter.
Alle Bidros produkter er naturlige, og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Er du i overgangsalderen eller lider du af PMS, er der hjælp at hente blandt Bidros produkter.

 

Hår- og hudpleje med Gelé Royal

Dit hår og din hud har dagligt brug for pleje, for at det kan holde sig smukt, blødt og sundt. Med en Bidro shampoo eller Bidro balsam, kan du tilføre dit hår og din hovedbund masser af fugt. Hårprodukterne indeholder gelé royal, og plejer nænsomt sart, følsom, tør og irriteret hårbund.
Hudplejeprodukterne kan bruges af alle. Med ingredienser som gelé royal, sheasmør og olivenolie, plejes og beskyttes din hud på en naturlig og skånsom måde. Hjælp din hud godt på vej, og beskyt den mod alle de daglige påvirkninger som vind, vejr og vand.

 

Køb Bidro hos Helsam

Her på Helsam.dk finder du mange af Bidros produkter, som nævnt også de kendte Gelé Royal produkter. Vælg det produkt du ønsker at prøve, og husk, at hvis du bestiller online, kan du få det leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Skulle du have lyst til at besøge os i én af vores butikker, er du selvfølgelig også velkommen. Vores butikker ligger spredt over hele landet, og vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb.