Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Bio Happy Cosmetics

Bio Happy eau de parfume og eau de toilette duftene er formuleret med 100% naturlige og organiske NATRUE Certificerede æteriske olier, som forarbejdes gennem destillation, koldpresset og ekstraktion.
Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

Duftene er kombineret af forskellige dufte og giver helt unikke duft harmonier.
Duftnoterne er fremkommet af næser på ingen ringere end Alain Allione, Vincent Ricord og Stéphane Coez, som har mangeårig erfaring inden for duftnoter.
Bio Happy anvender "OLDFACTORY PYRAMID" i fremstilling af deres parfumer.
Den oldfactory pyramide er en gengivelse af, hvordan en duft senses med respekt for tiden. Den består af 3 teoretiske planer baseret på persistens og fordampningshastighed, kaldet "noter"
Top noter: Opfattes straks efter anvendelse af en parfume og holder normalt et par minutter. Det er citrus, urter og marine noter. Det er dufte, som stimulerer lugtesansen og er meget vigtige i en parfume
Heart notes: Duftens meget kraftfulde og konsekvente. De giver duften sin endelig karakter. De opfattes efter et par minutter og er normalt frugtagtig og floral noter. De bestemmer "sporet" af duften
Base noter: De karakteristiske noter af stor persistens, fordampes langsomt og kan derfor opfattes i lang tid. Der anvendes træ, læder, rav, muskus, balsamisk, orientalsk, vanilje noter, for blot at nævne eksempler på basisnotater.

Gode grunde til at vælge Bio Happy:
NATRUE certificeret
Dermatologisk og mikrobiologisk testet
Nikkel testet <0,1 ppm
100% naturlig parfume
Økologiske og naturlige ingredienser
Genbrugsemballage uden overpakning
Fremstillet i Italien af et certificeret Etisk selskab