Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Biogan

Sortimentet fra Biogan består af økologiske basisprodukter som eksempelvis mel, pasta og gryn samt økologiske specialiteter som tørrede tomater, pesto og speltprodukter. Du kan se hele udvalget fra Biogan i vareoversigten herunder.
Sortér efter

Mærker

325 produkter
Sortér efter

Biogan - økologiske basisprodukter

Biogan A/S blev grundlagt i 1996. Biogan kalder sig selv ”en ung fleksibel virksomhed med gode lange økologiske værdier”.

Biogan’s kernekompetence er at forsyne markedet i Norden med unikke og gode kvalitetsprodukter i økologisk og biodynamisk kvalitet. Biogan mener, at det er vigtigt, at det økologiske udbud er varieret og bredt, så den økologiske forbruger har mindst lige så mange valgmuligheder som den konventionelle forbruger.

Biogan’s sortiment består af økologiske basisprodukter og specialiteter.

Mange af de økologiske basisprodukter er pakket i en klar folie påsat en etiket, så du kan se, hvad du køber.

Emballagen er baseret på at skulle fylde så lidt som muligt, når den skal smides væk. Biogan arbejder desuden meget med begreberne ”value for money” samt ”økologi til hverdagspriser” – altså man skal kunne have råd til at spise økologi hver dag.

Mange af Biogan’s basisprodukter pakkes i Biogan’s pakkeri i Lystrup ved Århus. Ved at have eget pakkeri opnår Biogan en stor fleksibilitet samt gode lave priser. Fleksibiliteten består i, at vi finder de bedste råvarer og pakker dem i en størrelse, som du som forbruger ønsker.

Mange af varerne kommer i store poser, som passer godt til den økologiske kerneforbruger samt vegetarer, da de fleste af disse råvarer er vegetabilske.

Specialiteterne kommer fra hele verdenen, og Biogan forsøger her at være de første med det nyeste. Ud over egne produkter markedsfører Biogan en række europæiske producenters produkter, eksempelvis Rapunzel, Bio Planete olier, Skovmad fra Loov, Biona fra England og Terrasana fra Holland.