Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

BIOselect

BIOselect er synonymt med fantastiske og effektive plejeprodukter, som bl.a. ansigtspleje, kropspleje, hårpleje, plejeprodukter til mænd, solprodukter, sæber, spa-produkter og essentielle olier. Vi har forskellige varianter af plejeprodukter i vores sortiment. Se vores store udvalg og vælg det, der passer dig bedst!
Sortér efter

Mærker

55 produkter
Sortér efter
BIOselect er et økologisk selskab, som udvikler fantastiske og effektive plejeprodukter, som bl.a. ansigtspleje, kropspleje, hårpleje, plejeprodukter til mænd, solprodukter, sæber, spa-produkter og essentielle olier. Er du på jagt efter nogle af disse? Så har BIOselect måske det perfekte produkt til dig!

BIOselect er en unik serie af højkvalitets certificeret naturlig kosmetik. BIOselect går op i din sundhed og verden omkring dig. Firmaet forpligter sig til fællesskabet og involverer sig i miljøets sundhed, bl.a. ved at være medlemmer af organisationer, der arbejder for at skabe et sundere og bedre miljø. Dette sker ved reducering af affald og et øget forbrug af genbrugsmaterialer.

Produkterne fremstilles af naturlige ingredienser, uden skadelige og unødvendige affaldsstoffer, dvs. at de er skånsomme mod naturen.

BIOselect ønsker at forvalte miljøet og den fremtidige livskvalitet, som vores børn og senere generationer skal leve i og med. Alt dette lader sig gøre til konkurrencedygtige priser, og produkterne er af super god og fin kvalitet! Alt er testet dermatologisk i europæiske laboratorier, og alle produkter er bevist at være sikre at anvende. Den skønne serie kan også være en perfekt værtindegave eller lignende.

Så gør dig selv en stor tjeneste og anvend de lækre produkter fra BIOselect!

Her hos Helsam har vi mange forskellige kosmetiske produkter i vores sortiment. Se vores store udvalg og vælg det, der passer dig bedst.